Valaki elmagyarázná nekem, hogy nemi erőszaknál, minden körülménytől függetlenűl, miért az áldozatot ítélik el? Az elítélők nem gondolnak bele, hogy nekik hogy esne ez a dolog?
Értem én, hogy nem kell kihívóan öltözködni, és igazat is adok.
De konkrétan mi van olyankor, amikor egyáltalán nem kihívóan van öltözködve a lány, és a viselkedésével sem híhja ki maga ellen a sorsot, és mégis ha megtörténik ellene az erőszak, többen is őt ítélik el, merthogy minden fiatal így meg úgy öltözködik, és a többi.

Olvastam a hozzászólásokat. Fő téma miszerint a nő kipakolja magát...
Érdekes a fordítottja nem létezik. Ha egy pasas kocka hassal csípőre tolt gatyában rohangál, netán még a farkát is kiteszi, akkor sem erőszakolják meg a nők. Nahát, még is csak az agy területén van a baj.

kivéve mikor nem. ha megerőszakol egy 6 évest az apja, szerinted mindneki a gyereket fogja hibáztatni? ráadásul ezek közt is sok a kamu.
ezért mondtam hogy hülyeség a kérdésed, mert általánosítasz. aztán ott van az az eset, amikor a nő kamuzza az erőszakot. ráadásul a közvélemény nem egyenlő az ítélettel. a véleményt a nép mondja, az ítéletet meg a bíró... értem én, hogy több értelmű, de egy egy ilyen kérdésnél illene pontosítani.
megkaptad a válaszod, azért mert mindenki tudja, hogy az öltözködés nonverbális kommunikáció az illető személyével kapcsolatban.

"Érdekes a fordítottja nem létezik. Ha egy pasas kocka hassal csípőre tolt gatyában rohangál, netán még a farkát is kiteszi, akkor sem erőszakolják meg a nők. Nahát, még is csak az agy területén van a baj."
szerintem is, főleg a tieddel.
hasonlítsuk már össze, hány férfi néz ki úgy, ahogy te leírod, meg hány úgy, mint egy átlagos nő: túlméretezett dekoltázs, passzos ruhák, gagyi-feltűnő smink.
és hány durvább nő: "vonzó-csinos" fiatal lányok, kipakolt mellek (épp hogy takarja valami a bimbiket), fenéken épp hogy túlérő nadrág/szoknya, magassarkú, valami gagyi-feltűnő ruha, meg még egyéb feltűnési tényezőt növelő kiegészítők.
aztán meg érdekes mód akkor is megerőszakolják a férfiakat a nők (igen, ilyen is van) ha normálisan vannak felöltözve. például ezek a nők és a hasonló nem erőszaktevők, de zaklatók és perverzek jellemzően pedagógusok, és feltűnően öltözködnek.
például 3 nő küldözgetett fotókat egymás közt meztelen gyerekekről, meg egy tanár megerőszakolta a 12 éves srácot, akitől gyereke is lett. másik tanárnő a fiúk fütyijét nézegette a férfimosdóban.
gondolom ez ilyenkor más...

„Olvastam a hozzászólásokat. Fő téma miszerint a nő kipakolja magát...
Érdekes a fordítottja nem létezik. Ha egy pasas kocka hassal csípőre tolt gatyában rohangál, netán még a farkát is kiteszi, akkor sem erőszakolják meg a nők. Nahát, még is csak az agy területén van a baj.”
Egy átlagos nő szerinted fizikailag képes arra, hogy megerőszakoljon egy férfit?:). olyan eset volt, hogy leitatta, vagy sokkal fiatalabb gyerekekkel feküdtek le nők. Hány férfit láttál eddig kockahassal, csípőre tolt gatyában rohangálni, esetleg úgy, h kint volt a farka?Mert én egyet sem. Nőket ribinek öltözve viszont minden nap látok. De már leírtam szinte mindent, nem fogok 5x elmagyarázni vmit a sok értetlenkedő, nehéz felfogású nőnek. Egyébként még nők is voltak, akik egyetértettek velem, ez azért érdekes. A kisgyerek-erőszakolás teljesen más téma, nyilvánvaló, hogy nem úgy értettem,h ők is kiprovokálják, de kötözködni és terelni annyira jó dolog ugye.

Engem egyszer kergettek meg, és akartak megerőszakolni amikor egy parkon vágtam keresztül este.Szerencsére épp arrafelé jött egy pár és igy meghiúsult.
A támadóm(huszonéves pasi) mondta is,hogy egy fiatal,csinos lány miért járkál erre egyedül ilyenkor,és amikor látta,hogy mások közelednek,hogy most szerencsém volt,megúsztam,aztán elfutott.
Érdekes, én hosszú ujjú pulcsiba és farmerbe voltam.(nyári de elég hideg este volt)
Szerintem ha egy fiatal,csinos,gyenge lány (mint pl.én a kemény 44kg-ommal)összefut egy ilyen beteg állattal,édes mindegy mi van rajta,miniszoknya, vagy nyakig bevan öltözve,ha beteg az agya, van rá alkalma,és szexet akar.
Rossz helyen jártam az tény,nem kellett volna ott egyedül este arra bóklásznom(azóta messze elkerülöm a parkokat)...attól még megérdemeltem volna? nem hiszem.Én hasonló jókat annak, aki úgy gondolja,hogy mégis.
Mindenesetre azóta se merek egyedül sötétedés után kimenni az utcára.Ha mégis kikell mennem és van rá alkalmam kisértetem magam,de van néha,hogy el kell mennem egyedül de olyankor rettegek végig.
Már lényegtelen, mert a lány öngyílkosságot követett el, mivel nem tudta feldolgozni a történteket.
És hiába volt felöltözve rendesen, úgy látszik mégis ő volt a hibás a történtekért.
Hát ez szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!