Fajilag milyen az északi, a keleti, a déli és a nyugati embertípus?
"Sorry ha eddig északinak tartottad magad de barna szemmel ez nem fog menni...Nem akartam a lelkedbe gázolni de a barna szem nem nordikus.Északi a zöld és kék szem,északi a vörös és szőke haj és néha még a gesztenyebarnát is ide sorolják bár ezt kétlem.bocsi."
Egyáltalán nem rólam van, szó "sorry". Én tudom saját magmaról, hogy milyen rassz vagyok. Alpi és turáni keveredésű a rasszom, semmi közöm az északi fajhoz, úgyhogy nem gázoltál a lelkembe, csak konyítok valamit az antropológiához, és pont ez alapján mondom, hogy csak színkomplexió alapján nem lehet kategorizálni.
A vörös haj nordikus? Részben, részben meg a zsidóknak van még legnagyobb arányban vörös hajuk, akkor biztos ők is északiak, nem? "Sorry", a rasszmegállapításkor sokkal fontosabb a koponya és a csontozat, mint a színkomplexió, "sorry", olvass még egy kicsit utána
"Nha mind egy nem akartalak megbántani téged ha ugy gondolod hogy nordikus vagy hát gondold ezzel nem ártasz senkinek sem."
Te tényleg ennyire értetlen vagy?! Legalább olvasd el amit írtam: alpi-turáni vagyok, semmi közöm a nordikusokhoz.
"Jha de hiába valakinek nordikus az szerkezete ha a szeme mondjuk-BARNA!Amugy meg barna szeme van szinte minden embernek csak az északiaknak nem szóval tuti keveredés..."
A keletbalti sem északi mégis világos a szeme, hoppá. Ahogy a dináriak sem északiak, mégis soknak világos a szemük. Ezért röhej, amikor Magyarországon sok világos szemű és hajú ember önmagát északinak hiszi, de nem az, hanem csak keletbalti, aminek köze nincs az északi fajhoz.
Az északi faj sem egységes, sok különböző tájtípusa van.
uh de jókat nevettemm...nordikusnak barna szem...ázsiaiaknak szürke szem,és még mik...te jó ég!Ez mindenre választ ad:
*előző
persze van sötétem színkomplexumű nordikus is csak így mint nordikus így általában.Az már bonyolultabb verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!