A nyugati országokban (Németország, Franciaország, stb) jobban fel merik vállalni az emberek, ha homoszexuálisok?
A japánok és a görögök is fel merik vállalni. Ott teljesen természetesnek veszik.
Nem számít, ki milyen szexuális beállítottságú, csak jó fej legyen :) Engem nem zavarnak a homók. És hidd el, nem mindegyik öltözködik feltűnően. Vannak, akik teljesen természetesen öltözködnek (pl. a fiúk nem viselnek fülbevalót), de nem azért, mert félnek a lebukástól, hanem azért, mert ők természetes típusúak.
A hetero nők is úgy öltözködnek természetesen, hogy nem rakják ki a mellüket például.
2Mivel arrafelé tombol a liberalizmus, a kulturális fertő, így minden mocskot elfogadnak. Eggyel több vagy kevesebb, nem számít. Szerencsére mi még nem jutottunk arra a szintre, de közel vagyunk."
Az, kulturális fertő, azaz, hülyegyerek.Így van, nálunk megdobálják őket, tehát mi magasabb szinten, írj még hülyeségeket:)
19:13
A káromkodást én is soknak tartom, de a dobálás az teljesen korrekt. Személy szerint, ha a gyermekem (még nincs, de remélhetőleg lesz legalább 3) előtt mászkálna egy olyan korcs tollal a seggében, akkor addig ütném, amíg lélegzik. Egyszerűen ez nem való az utcára. A homoszexualitás, ahogyan a pedofília is egy betegség. Tehát nem normális és nem is büszkeség.
Klasszikus:
http://www.youtube.com/watch?v=i8_KiXKAP18
Nevezzetek őrültnek, de köszönöm szépen, én nem kérek ebből a mocsokból. Pont.
Vannak rossz dolgok az országban, éppen ezért nem támogatom, hogy még egy sz.rral több legyen itt. Inkább próbálok tenni azért, hogy jobb legyen. És igen, a nyugat 90%-ban csak idepiszkol, tőlük nem tanulhatunk sokat. Csak a csődbe rángatnak bele minket. De ez más téma.
Nekem nem lesz homoszexuális (nem meleg, a meleg szó nem ezt jelenti!) gyermekem, mert nálunk, értelmes magyaroknál nem divat a beltenyészet (nem úgy, mint pl.: cigányoknál, ahonnan rengeteg ilyen aberrált kerül ki).
Ui.: Nem ártana neked sem egy kicsit gondolkodnod. Nyugat = csőd (mindig cserbenhagytak minket, a felét nem kaptuk vissza annak, amit mi adtunk nekik, kisemmiztek). Önellátás és nyitás keletre = felemelkedés.
És tényleg befejeztem, mert idétlen provokátorokkal nem állok le.
"Egyetértek a 72%-os válaszolóval. A sok idióta liberális azt hiszi hogy attól hogy a mindennapos b*zi propagandát szajkózza a magyarok felet áll."
Felett, nem felet. Vigyázz, habzik a szád.Töröld meg szépen.
Aztán tanulj meg írni. Az mind liberális, aki nem homofób? :D Ti most miért is hisztiztek, azért, mert egy nap van melegfelvonulás, tényleg, ezt nem lehet elviselni. Nem tudom, valahogy sehol nem láttam eddig feltűnő melegeket, a melegfelvonást meg elkerültem. Egyébként kiegyensúlyozott, életével elégedett ember nem gyűlölködik, ezen gondolkodjatok, ti nagyon értelmes turbómagyarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!