Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nyugati országokban (Németor...

A nyugati országokban (Németország, Franciaország, stb) jobban fel merik vállalni az emberek, ha homoszexuálisok?

Figyelt kérdés
mert itthon azért nagyon sokan nem merik
2011. szept. 28. 18:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%

"Elképzelhető, hogy látens homoszexuális vagy. Aki teljesen biztos a saját nemi identitásában, az miért érezné magát veszélyeztetve homoszexuális közegben, homoszexuálisok emlegetésekor? "

Egyszerűen szánalmas amit műveltek. Én a társadalmat a fiatal generációt érzem veszélyben mert nem lehet tudni mit raknak az italodba aztán másnap már csak a fájdalmat érzed a s*ggedben. Ez a liberalizmus. Én ebből nem kérek.

"Szerinted jobb egy gyereknek egy állami árvaházban felnőnie, ahol egy fikarcnyi szeretetet sem kap és veszélyeztetett felnőtté válik, aki nagyobb eséllyel válik öngyilkossá, depresszióssá, bűnözővé? Vagy jobb egy szerető családban, ahol adott esetben homokosak a szülei? Az egyetlen érv ez utóbbi ellen, amit el tudok képzelni, az az, hogy csúfolni fogják őt felvilágosulatlan osztálytársai, amiért "két apja" van."

Igen szerintem jobb az árvaház.

Ha sikerül a világot a b*zik mellé állítani akkor mi lesz a következő?

Egy érdekes írás: [link]

2011. szept. 29. 23:40
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

"Egyszerűen szánalmas amit műveltek. Én a társadalmat a fiatal generációt érzem veszélyben mert nem lehet tudni mit raknak az italodba aztán másnap már csak a fájdalmat érzed a s*ggedben. Ez a liberalizmus. Én ebből nem kérek."

Olvasd el még egyszer amit írtál, és rájössz, mennyire semmi értelme.Összevissza írsz minden baromságot.

2011. szept. 30. 02:07
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

68% 22:20

Várom a cáfolatot, de ne hamis tényeket használj fel az álláspontod védelmében. Közben ajánlom figyelmedbe ezt a cikket az állati homoszexualitásról: [link]

49% 23:40

Ez egy homofób anekdota, ami még senkivel nem történt meg. Fiatalok ezrei szórakoznak esténként minden probléma nélkül. Miért érzed veszélyben a fiatal generációt? Hiszen a homoszexualitás nem ragályos.

Ha sikerül a világot a b.zik mellé állítani, akkor a következő lépés az lesz, hogy nem kell ostobaságok miatt gyűlölködni. A pedofíliát nyilván nem fogják legalizálni.

Ne vicceljünk már a Metapédiával...

2011. szept. 30. 17:01
 24/31 anonim ***** válasza:
95%
Úgy érzem nem érdemes ezt tovább folytatni...
2011. szept. 30. 23:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem minden nyugat európai országban van meleg felvonulás.Én jártam már Németországban ott csak akkor fogadják el ha az illető német de ha nem az akkor utálják rendesen.Meg egyébként sem lehet ennyire általánosítani ,nézzük az USA-t ott vannak városok ahol elfogadják de vannak ahol egyáltalán nem, ugyanez igaz nyugat európára.Minden ország fővárosa úgymond olyan sokszínű színes és néha nagyon fura embereket látni ott (még Budapesten is).Na meg igen a Budapesti melegfelvonulás 90%-a külföldről behozatott meleg ,a magyar melegek többségén alig vagy egyáltalán nem látszik és nem kürtölik világgá(van meleg munkatársam).Egyébként ők is utálják a felvonulós , toll a seggbe típúsúakat...
2011. okt. 24. 18:00
 26/31 anonim ***** válasza:
36%

"Mindig jót röhögök amikor a genetikát hozzák fel a ratyik védelmére. Talán a Turn-szindrómások nem betegek vagy a Down-kórosok?"

- ÉS ezek közül melyik csoportot szokás a nyílt utcán összverni csak azért, ami?

Vagy ha ne adj' Isten szerintetek nem jogos egy beteg embert megverni azért, mert beteg, akkor miért jöttök mindig azzal, hogy a melegek mind betgek?

2011. okt. 24. 19:17
 27/31 anonim ***** válasza:
79%

19:17

A beteg emberek nem vonulnak fel az utcákon (tudatosan) provokatív módon, hirdetve azt, hogy a betegségük normális és büszkeségre méltó. Nem csinálnak bulit belőle. Persze, a homoszexuálisok azért vonulnak fel, hogy elfogadják őket. Azért szaladgálnak tollal a fenekükben, és csinálnak egyéb mocskos dolgokat (Emma: http://www.youtube.com/watch?v=i8_KiXKAP18 ). Pontosan tudják, hogy ezzel csak provokálják a jó népet. Nem a többségnek kell tolerálni őket, hanem nekik kéne a többséghez alkalmazkodniuk. A szexuális életüket hagyják a négy fal között, ne akarjanak gyereket, és lehetőleg ne gyermekek közelében dolgozzanak stb.. Ha gyermekek közelébe kerülnek, annak nem lesz jó vége: [link]

Azokkal a homoszexuálisokkal, akik a négy fal között hagyják a szexuális életüket, és betartanak pár íratlan szabályt nincs bajunk.

2011. okt. 24. 19:28
 28/31 anonim ***** válasza:
34%

"A beteg emberek nem vonulnak fel az utcákon (tudatosan) provokatív módon, hirdetve azt, hogy a betegségük normális és büszkeségre méltó. Nem csinálnak bulit belőle."

- A provokáció az, amit annak érez az ember. És igenis szokás, hogy fogyatékosok, betgek felvonuljanak.

És hagyjuk ezt az álszent dumát, hogy azokkal nincs bajotok, aki a négy fal között marad. Mindenki tudja, mit is jelent ez.

2011. okt. 24. 19:33
 29/31 anonim ***** válasza:
40%

19:33

Ha neked jó, hogy egyre jobban utálnak (jogosan), hát csináld. Ebből is látszik, hogy melyik oldallal van gond. Mindenki tudja, hogyha meghúznátok magatokat (értsd: értelmes ember módjára a négy fal között tartanád az ocsmány szexuális életedet, én sem vonulok ki) nem lenne ekkora veletek szemben az ellenszenv. Most is kettőnk közül te voltál az intoleráns. Elmagyaráztam, hogy mi lenne a helyes, felvetettem, hogyan lehetne jobb sorsotok. Te gondolkozás nélkül félresöpörted ezt. Undorító vagy, nem a szexuális beállítottságod miatt, hanem az ,,emberséged" miatt.

És végül majd nézd meg hogyan vonulnak fel a fogyatékosok: kulturáltan. Aztán nézd meg, hogy ti miként vonultok...

2011. okt. 24. 19:43
 30/31 anonim ***** válasza:
77%

Elolvastam a három oldalt. Egy mondatot fűznék hozzá.

Kikérem magamnak, hogy engem a vonulókhoz hasonlítsanak. Kikérem magamnak hogy holmi idióta szervezetek az én megbízásom nélkül harcoljanak a "jogaimért". Nem kell semmiféle jog. Ember vagyok, kezeljenek így. Nincs több kívánságom.

2011. okt. 24. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!