A nyugati országokban (Németország, Franciaország, stb) jobban fel merik vállalni az emberek, ha homoszexuálisok?
Igazából az a gond, hogy sok ember a fene nagy jó dolgában azt se tudja mit csináljon, ezért lázad. Bár jobb lenne, ha "normálisan" csinálná, és nem azzal, hogy mások végbelébe próbálja betolni a lompost.
Az a gond, hogy a liberalizmus eszméi a XIX. század közepére nagyjából megvalósultak Európában és azóta vergődik, csak az ilyen lükeségekhez van agyi kapacitásuk, hogy a b.zikat védjék.
Egyébként a kérdés arra vonatkozik, hogy nyugaton jobban fel merik-e vállalni az emberek, ha homoszexuálisak. Erre érkezett is helyes válasz, csak elég trágár stílusban.
Azért merik a nyugat-európai országokban jobban felvállalni a homoszexuálisok azt, amik, mert ott nem kell attól tartaniuk, amitől itthon: megbélyegzéstől, sértésektől, bántalmazástól.
Bárki bármit mondjon a liberális fertővel kapcsolatban, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért jobb egy olyan országban élni, ahol önhibádon kívül, szexuális beállítottságodat rejtegetnie kell valakinek, amiatt félnie kell.
Az emberek legfeljebb 10 százaléka homoszexuális, ami divatfüggetlen. Egy toleráns, megengedő társadalomban hülye lenne egy heteroszexuális ember "divatból" homokosnak állni. Egy toleráns, megengedő társadalomban sosem fog afölé nőni a comingoutolt, szexuális identitásukat felvállaló melegek száma, mint amennyien eleve melegnek születtek. Ezért ez nem jelent veszélyt a társadalomra. (Amint az a kommentem eddig részéből kiderült, én a melegekkel szembeni teljes tolerancia híve vagyok. Ennek ellenére semmilyen homo- vagy biszexuális tendenciát nem figyeltem meg magamon, szexuális viselkedésem a lehető legnagyobb mértékben heteroszexuális, a női nem rabja vagyok.)
Egy intoleráns társadalomban ellenben mindenkinek rosszabb. A melegek félnek, sokan elnyomják identitásukat, ami következtében egy életen át boldogtalanul kell élniük. A gyűlölködők pedig értelmetlenül gyűlölködnek, hiszen mások (vagy a saját) homoszexualitására nincsen ráhatásuk. A dobálással, sértegetéssel csak elvesznek a társadalmunkban egyébként is hiányosan meglévő szeretetből, szolidaritásból és összetartásból.
sajnos, azok, akik nem értik meg az embereket, gyűlölködni kezdenek. Arra egyáltalán nem gondoltak, hogy mindannyian emberek vagyunk és nem is vagyunk egyformák! Ha valaki úgy születik, hogy valami baj van a lábaival és nem fog tudni majd járni, az nem az ő hibája. A homoszexuálisok sem tehetnek erről, mert ez genetikailag így van. És nem is betegség, mint a heteroszexualitás.
Ha valaki gonoszkodik és gyűlölködik, az tényleg az Ő baja! A szülei nem nevelték bele a tiszteletet.
49% 14:11
Én pedig akkor röhögök mindig jót, amikor valaki önkényesen próbálja meghatározni, hogy mi számít betegségnek.
Nekünk normális tanárunk volt biológián, aki megtanította, hogy betegség az, amit az érintettet korlátozza saját fizikai vagy szellemi kapacitásaihoz képest. Tehát nem, a Down-szindróma nem betegség, hanem genetikai rendellenesség. Ha egy Down-kóros embert megkérdezel, hogy beteg-e, azt fogja válaszolni, hogy nem beteg, hanem egészséges.
Arról el lehet vitatkozni, hogy akkor a homoszexualitás is "rendellenesség"-e. Ha azt számítjuk rendellenességnek, ami eltér a normalitástól, akkor nevezhetjük rendellenességnek, feltéve, hogy kizárólag a heteroszexualitás nevezzük normálisnak.
Ezen a fórumon épp arról folyik a vita, hogy a homoszexualitást értelmezhetjük-e a normalitás keretein belül. Ez a társadalomtól függ. Én a nyitott, toleráns és befogadó társadalom híve vagyok, amelyet a szeretetbe és összetartásba, nem pedig a gyűlöletbe és kirekesztésbe vetett hit tartja össze.
Ez csak egy indok a sok közül, amiért szerintem a homoszexualitást a normalitás keretein belül kellene felfogni.
Más, érzelmi interpretációktól mentes, racionális érveket is fel tudok hozni emellett. A homoszexualitás nem jár semmilyen fizikai vagy mentális kapacitáscsökkenést előidéző állapottal. A melegek ugyanolyan tagjai képesek lenni a társadalomnak, mint a heteroszexuálisok, azzal a kivétellel, hogy a heteroszexuális férfiak (a nőkkel ellentétben, akik mesterséges megtermékenyítés útján igen) nem képesek saját utódok nemzésére. Ellenben a meleg férfipárok is képesek szerető otthon megteremtésére, amely által árva gyermekeket fogadhatnának örökbe, akiknek így sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb és szellemi fejlődést elősegítőbb gyerekkor jutna, mint egy állami árvaházban. Ráadásul az eddigi (külföldi) statisztikák azt mutatják, hogy a homoszexuális párok által felnevelt gyerekek túlnyomó többsége ugyanúgy heteroszexuális felnőtté válik, mint a heteroszexuális szülők gyermekei. A homoszexualitás nem fertőző, nem terjed, ezért a többségi, heteroszexuális kultúra hanyatlásától a homoszexualitás teljes elfogadása mellett sem kell tartani.
22:39:
Te most azt hiszed, hogy ha a búzákat elítélem akkor a pedofilokat nem? :D Rosszabbak a pedók, de ez nem azt jelenti, hogy a melegek nem. Ez egy szellemi betegség, pszichológussal kéne kezeltetni. Az ember mint minden más élőlény genetikája szerint arra van programozva, hogy (most kicsit szókinomndó leszek) dugni jó dolog az ellenkező nemmel, ugyanis csak így tartható fent a faj. Na már most, ha megfarkalom a Pistikét abból soha nem lesz gyerek, ráadásul előbb-utóbb Pistikének egy gyönyörű aranyere fog kialakulni, azon kívül, hogy tönkremennek a záróizmai (tehát károsodik a teste -> betegség).
ma 14:33
Azt hiszem magadnak is megválaszoltad a kérdést. Ha te normálisnak tartod hogy két férfi egymás s*ggében turkál akkor hát egészségedre! Felőlem csinálják de az már nagyon piszkálja a csőröm amikor toleranciát várnak tőlünk. Az meg hogy két férfinek gyereke lehessen az már nálam kimeríti a beteges kategóriát.
ma 15:46
Az állatok között is elterjedt gyakorlat a homoszexualitás, ezért tévedés úgy érvelni a fajfenntartással, ahogy te teszed. Az egyedek túlnyomó többsége az állatoknál, ahogy az embernél is, heteroszexuális, ezért a homoszexualitás nem jár a faj fennmaradásának veszélyeztetésével.
Azt állítani, hogy a homoszexualitás kimerül egymás seggének megdugásából, demagógia. A homoszexualitás ugyanúgy szerelmen és érzelmeken alapszik, mint a heteroszexualitás.
ma 17:47
Elképzelhető, hogy látens homoszexuális vagy. Aki teljesen biztos a saját nemi identitásában, az miért érezné magát veszélyeztetve homoszexuális közegben, homoszexuálisok emlegetésekor?
Szerinted jobb egy gyereknek egy állami árvaházban felnőnie, ahol egy fikarcnyi szeretetet sem kap és veszélyeztetett felnőtté válik, aki nagyobb eséllyel válik öngyilkossá, depresszióssá, bűnözővé? Vagy jobb egy szerető családban, ahol adott esetben homokosak a szülei? Az egyetlen érv ez utóbbi ellen, amit el tudok képzelni, az az, hogy csúfolni fogják őt felvilágosulatlan osztálytársai, amiért "két apja" van.
"Az állatok között is elterjedt gyakorlat a homoszexualitás, ezért tévedés úgy érvelni a fajfenntartással, ahogy te teszed. Az egyedek túlnyomó többsége az állatoknál, ahogy az embernél is, heteroszexuális, ezért a homoszexualitás nem jár a faj fennmaradásának veszélyeztetésével. "
Pont akartam erről írni egy cáfolatot, de gondoltam ezzel mindenki tisztában van, nem koptatom az ujjam feleslegesen, de akkor most leírom megint: bizonyos állatok tényleg jól seggbe rakják egymást, DE csak akkor ha nincs nőstény a csoportban. Pár majomfajnál figyelték meg ezt, és kb mindig az a vége, hogy jól elgyepálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!