Tőlünk nyugatra is akkora a homofóbia, mint itt? A nyugati és északabbra lévő európai országokra gondolok.
Csak egy példa: Bécsben minden évben több százezren vonulnak a meleg büszkeség napján, és se hőbörgők, se dobálózók nem zavarják meg a rendezvényt. Sokáig éltem Ausztriában, katolikus ország, tiszta, rendezett településekkel, régi, ma is élő hagyományokkal, és mellesleg jóval magasabb az életszínvonal mint nálunk.
Emberek, a hal a fejétől bűzlik.
Kétlem,hog eg országban lévő homofóbiát arról meg lehetne ítélni,hogy hányan vonulnak fel.
Ez max azt mutatja,hogy mennyire szokták meg az emberek az évek alatt a felvonulást. Nyilván ahol 20éve vonulnak,ott kevesebben foglalkoznak vele,mint ahol 5 éve.
A homofóbia, vagy elfogadást a mindennapok alapján lehet megítélni és abban átlagban nem találsz különbséget
"Szerencsére mindenhol vannak normális értékrendű emberek akik elítélik a buzulást."
Normális értékrendű, kiegyensúlyozott emberek nem gyűlölködnek.
„ Kétlem,hog eg országban lévő homofóbiát arról meg lehetne ítélni,hogy hányan vonulnak fel.
Ez max azt mutatja,hogy mennyire szokták meg az emberek az évek alatt a felvonulást. Nyilván ahol 20éve vonulnak,ott kevesebben foglalkoznak vele,mint ahol 5 éve.
A homofóbia, vagy elfogadást a mindennapok alapján lehet megítélni és abban átlagban nem találsz különbséget”
Arról lehet, hogy nem, de arról igen, hogy pl Bécsben senki nem dobálódzik, és megy oda szidni a melegeket, míg Magyarországon igen. És elég nehezen tudom pl. ez miatt is elhinni, hogy nyugaton is ekkora a homofóbia, mint itt. Szerintem Magyarországon a életükkel elégedetlen emberek szeretnek bűnbakot kereseni, és máson levezetni a frusztrációjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!