Kezdőoldal » Utazás » Európa » Éppen a Naposparton vagyunk...

Éppen a Naposparton vagyunk (Nesebar - Slanchev bryag), de a tenger undorítóan koszos. Van a közelben olyan partrész, aminek tiszta a vize (északabbra, vagy délebbre,10-15km-en belül)?

Figyelt kérdés
A tenger teljesen algás, mintha egy az egyben híg spenótban fürdenénk + valamilyen saláta jellegű zölddel van teli a víz + medúzák, közvetlenül a part mentén. Ennyire koszos tengert, vagy bármilyen állóvizet még életemben nem láttam. Bemész, és tényleg teljesen olyan, mintha valamilyen sűrű levesben lennél. Döbbenetes, förtelmes. Állítólag 2 napja ilyen. Van arra esély, hogy ez el is tűnik ennyi idő alatt?
2011. aug. 26. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vasárnap jöttem haza. Igen, sajna hullámzáskor általában kihozza a hínárokat. Ez nekünk is majdnem minden nap ilyen volt. A medúzákkal viszont csak egy nap találkoztunk, akkor viszont nagyon sokkal,és meg is csípett. Próbálkozz a szálloda medencéjével, mert sajna naposparton ilyen a tenger. Talán délelőtt nem hullámzik...próbálj lemenni 9:00 körül. Akkor viszont hűvösebb.
2011. aug. 26. 14:39
 2/5 anonim válasza:
Szveti Vlaszban voltak elég jó kis helyek :) az pedig busszal kb 10-15 perc, asszem az 1-es és az 5-ös busz megy arra, 1 levába kerül. Szombaton jöttem haza :)
2011. aug. 26. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Mára kitisztult a víz, de Sveti Vlasban nagyságrendekkel tisztább így is. Slanchev Bryagban most csak hosszabb fűszálszerű növények vannak, de nem zavaró mennyiségben. Az út végén leírom, hogy hány napot volt jó, illetve rossz a víz, illetve ha rossz volt, akkor Sveti Vlasban mi volt a helyzet.

Köszönöm a segítséget.

2011. aug. 27. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Végülis én is szombaton jöttem haza...csak vasárnap érkeztem a buszozás miatt. :))

2011. aug. 28. 20:28
 5/5 anonim válasza:
mikor mi voltunk ott egy csomó döglött medúzát vitt ki a víz. és hínár meg mindenféle vizinövénnyel is találkoztunk de azért nagyon jó volt :)
2012. márc. 15. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!