Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mesélnétek pozitív élményeket...

Mesélnétek pozitív élményeket romákkal?

Figyelt kérdés
Annyi rosszat hallani, csak van jó is...
2013. jan. 2. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy romát elküldtek AIDS szűrésre...
2013. jan. 2. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Most így hirtelen kettő jutott eszembe:

Egyszer apával autóbalesetet szenvedtünk, szerencsére semmi komoly baj nem lett, csak belehajtottunk az árokba. Elhaladt jópár autó, mire végre megállt egy, 3-4 cigány ember kiszállt belőle, és segítettek kihúzni a kocsit az árokból. Akartunk pénzt adni hálául, de nem fogadták el.

A másik egy volt osztálytársam, aki cigány volt, és nagyon jóban voltunk, az egyik legértelmesebb gyerek volt az osztályban, nagyon jókat el tudtunk dumálni. Jelenleg programozónak tanul az ELTE-n.

2013. jan. 2. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer mentem az utcán haza buliból. Beszóltak a romák. Nem válaszoltam, mert féltem. Újra beszóltak. Ekkor már nagyon féltem, elkezdtem szaladni. Utánamfutottak. Bele sem mertem gondolni, hogy mit akartak tőlem. Szerencsére kiértem egy térre, ahol sokan voltak.

Pozitív élmény volt, hiszen valószínűleg egész másképpen alakultak volna a dolgok, ha elkapnak.

2013. jan. 2. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megállt mellettem kocsival valami perverz,12 voltam.Az egész utcában nem volt senki.Egyszercsak kijöttek a cigányok egy házból és megdobálták őket kővel.
2013. jan. 2. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
őt
2013. jan. 2. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
NINCS
2013. jan. 2. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A sógornőm is roma, és nagyon szeretem! Nagyon rendes, mindenben számíthatok rá, és legszívesebben agyonütné azokat a magyar diákokat, akik engem vertek! (pedig nem vagyok roma)
2013. jan. 7. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!