Hogy fogadjam el a nőiességem?
Én nem tudok, de a férjem igen...
Tudod mi a jó nőként: a húgycsőkatéter. Képzeld el a pasiknak milyen hosszan kell betolni...
Na jó: szar ügy nőnek lenni.
Én nem bánnám, ha nőnek születtem volna.
Simán ki tudnám a számláimat fizetni, nem kellene másoknál hasogatni a rönköket.
Vannak napok, amikor teljesen elvagyok telve attól, hogy cicim van stb.Tehát minden,ami külsőleg megkülönböztet egy férfitól.Mozgástól a szép hajamig,minden.Szeretem a testem,pedig nem tökéletes,mégis érzem magamon, hogy nő vagyok.Nincs párom,nincs aki ezt érezteti velem,de érzem én ezt valahogy.Szeretek nőiesen öltözködni,ettől is kicsit nőnek érzem magam,s ezt szeretem!
Munkavállalás terén egyáltalán nem érzem hátrányát annak, hogy nő vagyok.Nehézfizikai munkát nem végeznék szerintem sosem.Bányában nem hinném,hogy bármikor is dolgoznom kellene.Az üzleti életben ugyanúgy ott tudok lenni,mint egy férfi.Kielégítő fizetést is tudok így kapni.Az már más kérdés, hogy jelenleg nincs olyan pozícióm,ami igazán jól fizetne.
9-es: Mo-n teljesen általános, hogy visszautasítanak a melóhelyeken. Most még ráteszel azzal, hogy ráfogod, hogy a szépséged miatt nem tudod kimutatni azt, hogy van benned annyi alkalmasság.Pedig igenis meg lehet.
Amúgy meg vegyél fel egy randa szemüveget,egy randa blúzt és lapos cipőt nadrágal és menj úgy melót keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!