Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el a nőiességem?

Hogy fogadjam el a nőiességem?

Figyelt kérdés
Hátrányos helyzetben érzem magam a férfiakhoz képest.A férfiak kapják a jó munkalehetőségeket és a több fizetést,nem annyira védtelenek,nem kezd ki velük mindenféle fura fazon az utcán,meg a nyilvános helyeken és nem becsülik le őket az ilyen sztereotípiák miatt,hogy pl ha csinos,akkor egyértelműen buta is.Egyedül a párom mellett szeretek nőnek lenni.

2012. okt. 28. 14:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Lemaradt:Ki miért szereti,hogy nőnek született?Mik az előnyei?
2012. okt. 28. 14:40
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Tudtok palacsintát sütni.
2012. okt. 28. 14:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Azta.
2012. okt. 28. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Én nem tudok, de a férjem igen...

Tudod mi a jó nőként: a húgycsőkatéter. Képzeld el a pasiknak milyen hosszan kell betolni...

Na jó: szar ügy nőnek lenni.

2012. okt. 28. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja, marha sz@r lehet. Föleg csinos nőnek lenni, na az lehet a legrosszabb. Annyira sajnálak benneteket, könnybe lábad a szemem mindjárt.
2012. okt. 28. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
Mindig is utáltam, hogy nő vagyok... szar annak lenni és kész. Semmi jó nincs benne.
2012. okt. 28. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
9%

Én nem bánnám, ha nőnek születtem volna.

Simán ki tudnám a számláimat fizetni, nem kellene másoknál hasogatni a rönköket.

2012. okt. 28. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Vannak napok, amikor teljesen elvagyok telve attól, hogy cicim van stb.Tehát minden,ami külsőleg megkülönböztet egy férfitól.Mozgástól a szép hajamig,minden.Szeretem a testem,pedig nem tökéletes,mégis érzem magamon, hogy nő vagyok.Nincs párom,nincs aki ezt érezteti velem,de érzem én ezt valahogy.Szeretek nőiesen öltözködni,ettől is kicsit nőnek érzem magam,s ezt szeretem!

Munkavállalás terén egyáltalán nem érzem hátrányát annak, hogy nő vagyok.Nehézfizikai munkát nem végeznék szerintem sosem.Bányában nem hinném,hogy bármikor is dolgoznom kellene.Az üzleti életben ugyanúgy ott tudok lenni,mint egy férfi.Kielégítő fizetést is tudok így kapni.Az már más kérdés, hogy jelenleg nincs olyan pozícióm,ami igazán jól fizetne.

2012. okt. 28. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
Ja, marha jó szép nőnek lenni, mindig attól félek legközelebb épp ki próbál megerőszakolni, mikor és hol, az utcán, vagy a munkahelyen, netán egy újabb ismerős, rokon, barát? Eddig még csak ketten próbálkoztak vele, harmadjára már talán sikerül is valakinek. Mindenki meglátja hogy szép vagyok, az hogy amúgy milyen vagyok már senkit nem érdekel, lehetek bunkó, buta, az is megfelel hiszen szép vagyok, más nem számít. Munkát nem kapok, mert rámnéznek, mit akar itt egy 45 kilós csajszi... ennyi volt, mehetek is haza. Nem számít, hogy esetleg pont alkalmas lennék a munkára ha adnának egy esélyt, de azt nem szoktam kapni SOHA. Jajj de jó hogy szép nő vagyok. Csodás így az élet... ja NEM.
2012. okt. 28. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

9-es: Mo-n teljesen általános, hogy visszautasítanak a melóhelyeken. Most még ráteszel azzal, hogy ráfogod, hogy a szépséged miatt nem tudod kimutatni azt, hogy van benned annyi alkalmasság.Pedig igenis meg lehet.

Amúgy meg vegyél fel egy randa szemüveget,egy randa blúzt és lapos cipőt nadrágal és menj úgy melót keresni.

2012. okt. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!