Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el a nőiességem?

Hogy fogadjam el a nőiességem?

Figyelt kérdés
Hátrányos helyzetben érzem magam a férfiakhoz képest.A férfiak kapják a jó munkalehetőségeket és a több fizetést,nem annyira védtelenek,nem kezd ki velük mindenféle fura fazon az utcán,meg a nyilvános helyeken és nem becsülik le őket az ilyen sztereotípiák miatt,hogy pl ha csinos,akkor egyértelműen buta is.Egyedül a párom mellett szeretek nőnek lenni.

2012. okt. 28. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Én imádok nő lenni, szeretek jókat főzni, csinosan öltözni. Jó hogy utánam fütyülnek a férfiak, előre engednek, sőt zebra se kell hozzá, hogy át engedjenek az úttesten. Műszaki dolgokban szabad hibáznunk és az se ciki, ha egy villanykörtét se tudunk kicserélni. Emellett én hordhatom ki a gyerekemet, ami egy olyan érzés, amit férfi sosem tapasztalt.
2012. okt. 28. 15:16
 12/14 Zsizsik666 ***** válasza:

9.

Vékony, szép nőként is lehet munkát találni, tapasztalat, sőt sok ilye ismerek.

Ha meg akartak erőszakolni, s nem került tettlegességre sor, akkor undorító módon próbálkoztak, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek veled, de nem az volt a céljuk, hogy erőszakkal, mert nem menekültél volna. Gondolták, majd belemész, az ilyet acélbetétessel kell tökön rúgni, legközelebb meggondolja, kötekedjen-e.

Fura alakokat szó nélkül fejbe kell dobni kővel, lefújni paprikasprével, stb. Találjátok fel egy kicsit magatokat:D

Fizetések terén még elkelne egy kis feminizmus, amúgy a veszélyes fizikai munkákat meg nem nekünk adják, ez is egy pozitívum. Azért nőként is lehet találni jól fizető munkahelyet már manapság. Nem kell gagyi fizetéseknél maradni, lehet keresgélni.

Okosság terén meg nem az számít, ki mit hangoztat magáról, hanem, hogy valóban okos-e, egy idő után el fognak ismerni, akkor is, ha csinos vagy.

Amúgy:

sminkelhetsz, kiöltözhetsz, vásárolhatsz.

Palacsintát meg nem tudok sütni, süssenek nekem a férfiak:D

2012. okt. 28. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha gyűlölöd a magyarországi sovinizmust, akkor szerintem próbálj szerencsét Nyugat-Európában. Ott jobb a helyzet e téren.

De aztán nem reklamálni, hogy az ajtóban nem engednek előre, vagy a randin nem fizetik ki a te részedet is...

2012. okt. 28. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Sosem jutott még eszembe, hogy nem jó nőnek lenni. Legalábbis azóta, hogy 9 évvel ezelőtt először megjött, azóta nemigen.

Nem szeretnék férfi lenni, a legkevésbé sem.

2012. okt. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!