Hogy fogadjam el, hogy "Ő nem kézfogós típus. "?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején a párom mindig fogta a kezem, egy pillanatra nem engedett el. Azonban mióta elmúlt a rózsaszín ködös időszak, úgy sétálunk egymás mellett az utcán, mint a barátok. Se kézfogás, se puszi nyilvános helyen. Csak megyünk egymás mellett, és beszélgetünk. Otthon teljesen más, ott bújik, simogat, szóval nem azzal van a gond, hogy nem szeretne már. Ő ezt elintézte annyiva, hogy nem kézfogós típus. Hiába mondtam neki, hogy ne nézzen hülyének, mikor fél éven át el nem engedett szinte soha. Azt mondta, az más volt, akkor már hiányzott neki a kapcsolat-szerűség, mert rég nem volt barátnője. De ő akkor sem kézfogós típus, fogadjam el...2012. aug. 25. 23:39
1/22 anonim válasza:
Hát ez azért elég gáz, olyan mintha cikinek tartana vagy nemtudom. Valami biztos nincs rendben vele.
2/22 anonim válasza:
Nem vagytok összenőve, nem kell mindig egymáson lógni.
Ez normális.
3/22 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem vagyunk összenőve, de olyan rossz érzés látni a párokat, hogy fogják egymás kezét, mikor akárhol sétálunk. Rólunk tényleg senki nem mondaná meg, hogy pár vagyunk, legfeljebb, hogy kollégák, barátok, tesók, akármik. De hogy szerelmesek, azt senki.
2012. aug. 26. 00:09
5/22 A kérdező kommentje:
Akkor otthon is így viselkedne velem, a négy fal közt. De ott továbbra is levakarhatatlan, odabújik, ölelget percenként, éjjel is úgy alszunk, hogy ha elfordulok, ő fordul utánam és ölel. Ha én kimegyek a konyhába, jön utánam, mint valami pincsikutya. Ezt nem bántásként írom persze, imádom. És egyáltalán nem érzem, hogy ő nem szeretne. Ja és a családjaink előtt is puszilgat, megsimogat, megölel, egyedül a nyílt utcán nem.
2012. aug. 26. 00:21
6/22 anonim válasza:
Kérdező, hogy fogadd el? Simán... Tudod, kedves párom (32/N) nekem (48/F) mindig megfogja a kezem, amikor átkelünk az úttesten. 15 éve folyamatosan. Ez a szokása, és én elfogadom tőle, mert Ő az én párom. Ennyi.
7/22 anonim válasza:
Nem vagy bomba nő,ennire egyszerű a válasz,szégyel mások előtt
8/22 anonim válasza:
Ez mennyire gáz, mikor az elején megjátsszák magukat, aztán fél év, 1 év után kiderül, hogy nem is azzal az emberrel vagy, akinek mutatta magát!
Mondd el neki, hogy te viszont az vagy, és neked fontos, néha erőltesse meg magát.
9/22 anonim válasza:
Utolsó, ez most tényleg egy sarkallatos párkapcsolati probléma, olyasmi, amiért a csajok szakmányban hergelik egymást? Elég sokan pl. azért nyomulnak kézenfogva, pláne nyáron, mert úgy érzik, hogy izzad a tenyerük...
10/22 anonim válasza:
én soha nem szerettem kézfogva menni az utcán... engem zavar a szabad mozgásban. a férjem ez soha nem zavarta. ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret-e vagy sem. 27/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!