Hogy fogadjam el, hogy "Ő nem kézfogós típus. "?
Nem változott a külsőd?
Ahogy így olvastam az jutott elsőnek eszembe,hogy szégyell idegenek előtt.Vagy egyedülállónak akar látszani más nők szemében.
Tudom,itt ezen a világon csak jó nők vannak
Hidd el egy fullos csajnak már fogná a kezét,sőt magához is bilincselné,ez van
Ilyen nincs hogy "nem kézfogós típus" Ez az egyik leghülyébb kifogás amit életemben hallottam
Hát ha ezért akarsz szakítani, mert valaki nem akarja rajtad izzasztani a tenyerét negyven fokban, akkor jobban is jár nélküled. Komolyan ennyit ért neked ez a kapcsolat?
Nekem van egy olyan érzésem, hogy még nem tetted túl magad azon, hogy gyerekként csúnyának érezted magad, és most mindenáron bizonygatnod kell ezzel a kézfogással a világ előtt, hogy tudsz pasit fogni.
Lehet csak te látod magadat jó nőnek.Lehet ronda az arcod,ki tudja.De az biztos hogy sok olyan csaj van akik tök rondák de mégis elvannak szállva maguktól azt gondolván hogy jól néznek ki.Akkor csak egyetlenegy magyarázat van arra hogy a párod nem szereti fogni a kezed: meleg
Nincs olyan férfi aki ne szeretné mutogatni a "jó nőjét",nagyon is büszkék rá ha szép barátnőjük van és ezért minimum megfogják a barátnőjük kezét hogy mások lássák az ő "tulajdonában" van és így elkezdenek irigykedni.Ha valóban jó nő lennél akkor majdnem hogy megdugna az utcán na de megse fogja a kezed?Normális férfi ilyet nem tesz,tehát csak nem vagy te annyira jó nő mint amennyire gondolod,tudod az az 50 valahány kg nem ér annyit ha ronda fejed van
A modellekkel meg ne példálózz mert azok válogatósak,nyilvánvalóan nem fognak összejönni egy átlagos kinézetű nyomingerrel hanem valami tökéletes fogást keresnek.De egy biztos,nincs az a férfi aki ne fogná meg egy modell csajnak a kezét az utcán mondván hogy kézfóbiás.Ilyen nincs,ugyanis minden férfi szereti mutogatni a nőjét ha jól néz ki
"még izmos, szálkás is lettem"
Lehet pont ez zavarja
Egy biztos: Nem őszinte veled,mert nem akar megbántani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!