Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy "Ő nem...

Hogy fogadjam el, hogy "Ő nem kézfogós típus. "?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején a párom mindig fogta a kezem, egy pillanatra nem engedett el. Azonban mióta elmúlt a rózsaszín ködös időszak, úgy sétálunk egymás mellett az utcán, mint a barátok. Se kézfogás, se puszi nyilvános helyen. Csak megyünk egymás mellett, és beszélgetünk. Otthon teljesen más, ott bújik, simogat, szóval nem azzal van a gond, hogy nem szeretne már. Ő ezt elintézte annyiva, hogy nem kézfogós típus. Hiába mondtam neki, hogy ne nézzen hülyének, mikor fél éven át el nem engedett szinte soha. Azt mondta, az más volt, akkor már hiányzott neki a kapcsolat-szerűség, mert rég nem volt barátnője. De ő akkor sem kézfogós típus, fogadjam el...
2012. aug. 25. 23:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez van ő ilyen... szerintem felesleges ráerőszakolni, hogy igenis fogja a kezed, mert biztos van olyan pont a párkapcsolatotokban, amit pedig te nem teszel meg szivesen. El kell fogadni. Amúgy köztes megoldásként mi lenne, ha belekarolnál és úgy sétálgatnátok, lehet jobban bejönne neki mint a kézfogás.
2012. aug. 26. 08:27
 12/22 anonim ***** válasza:
#9: Mert neked bejön az, ha a párod előadja hogy ő ilyen, olyan, amolyan, ez neked bejön, aztán kiderül, hogy az egész kamu volt? Hát figyelj, ha neked ez jó, az szuper. Én ha színészt akarok látni, a TV-t nézem.
2012. aug. 26. 10:12
 13/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem változott a külsőd?

Ahogy így olvastam az jutott elsőnek eszembe,hogy szégyell idegenek előtt.Vagy egyedülállónak akar látszani más nők szemében.

2012. aug. 26. 11:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, nem talált, bár bombának nem tartom magam (vele ellentétben), azért elég jó nő vagyok. A külsőm nem változott, max. a hajszínem néhány árnyalatot, meg izmosabb lett a combom, mert mostanában főleg arra edzek, ennyi. :D Elég kis városban lakunk, így azt sem tartom valószínűnek, hogy egyedülállónak akar látszani. Ez az a tipikus "mindenki ismer mindenkit" hely. Mindenki tudja, aki szembejön, hogy mi egy pár vagyunk, még akkor is, ha én úgy érzem a kézfogás hiánya miatt, hogy azt hiszik, hogy csak barátok vagyunk. Bár ez főleg akkor igaz, mikor kirándulni megyünk valahova, és pl. az állatkertben járkálunk, mint a haverok, meg viccelődünk egymással csak, semmi párokra jellemző gesztus (pl. kézfogás, puszi). De mivel ugyanúgy idegen helyen is ezt csinálja, mint itthon, nem hinném, hogy ezért tenné.
2012. aug. 26. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Tudom,itt ezen a világon csak jó nők vannak

Hidd el egy fullos csajnak már fogná a kezét,sőt magához is bilincselné,ez van

Ilyen nincs hogy "nem kézfogós típus" Ez az egyik leghülyébb kifogás amit életemben hallottam

2012. aug. 26. 14:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem fogom bizonygatni, hogy jó nő vagyok, elég ha én tudom. De ha megnézed sok modell is szingli, hiába gyönyörű, a kutyának sem kellenek, nemhogy magukhoz láncolják őket a pasik. Na mindegy. Sajnos nem csak jó nők vannak a világon, én sem voltam mindig az, kb. 10 éves koromtól túlsúlyos voltam, de az életmódváltás segített abban, hogy 23 éves koromra 75-ről 51 kilóra fogyjak, és a rendszeres sporttól még izmos, szálkás is lettem. Ilyen egyszerű. A testemmel mára nincs gondom. De akkor a tanácsodra elkezdek keresgélni valakit, aki magához láncol, és megbecsül. Mostmár csak azon kell gondolkodnom, hogy mikor szakítsak. Köszi a tippet. :)
2012. aug. 26. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:
35%

Hát ha ezért akarsz szakítani, mert valaki nem akarja rajtad izzasztani a tenyerét negyven fokban, akkor jobban is jár nélküled. Komolyan ennyit ért neked ez a kapcsolat?

Nekem van egy olyan érzésem, hogy még nem tetted túl magad azon, hogy gyerekként csúnyának érezted magad, és most mindenáron bizonygatnod kell ezzel a kézfogással a világ előtt, hogy tudsz pasit fogni.

2012. aug. 26. 19:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem érezted az iróniát... :D
2012. aug. 26. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:
#12 - nem erről van szó, pusztán arról, hogy X év párkapcsolat (a mi esetünkben eddig 15) az ember már egyfelől meg tudja különböztetni a valóban fontos dolgokat a "hát nekem lehet, hogy úgy esne jól"-tól. Egyfelől. Másfelől meg azt is tudja, hogy az emberek változnak idővel, a párja is, meg ő maga is... nekem spec az lenne furcsa, ha a páromnak 33 évesen még mindenről pont ugyanaz lenne a véleménye, mint anno 17 évesen... untig elég, hogy az élet alapvető dolgairól hasonlóan vélekedik.
2012. aug. 26. 21:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Lehet csak te látod magadat jó nőnek.Lehet ronda az arcod,ki tudja.De az biztos hogy sok olyan csaj van akik tök rondák de mégis elvannak szállva maguktól azt gondolván hogy jól néznek ki.Akkor csak egyetlenegy magyarázat van arra hogy a párod nem szereti fogni a kezed: meleg

Nincs olyan férfi aki ne szeretné mutogatni a "jó nőjét",nagyon is büszkék rá ha szép barátnőjük van és ezért minimum megfogják a barátnőjük kezét hogy mások lássák az ő "tulajdonában" van és így elkezdenek irigykedni.Ha valóban jó nő lennél akkor majdnem hogy megdugna az utcán na de megse fogja a kezed?Normális férfi ilyet nem tesz,tehát csak nem vagy te annyira jó nő mint amennyire gondolod,tudod az az 50 valahány kg nem ér annyit ha ronda fejed van

A modellekkel meg ne példálózz mert azok válogatósak,nyilvánvalóan nem fognak összejönni egy átlagos kinézetű nyomingerrel hanem valami tökéletes fogást keresnek.De egy biztos,nincs az a férfi aki ne fogná meg egy modell csajnak a kezét az utcán mondván hogy kézfóbiás.Ilyen nincs,ugyanis minden férfi szereti mutogatni a nőjét ha jól néz ki

"még izmos, szálkás is lettem"

Lehet pont ez zavarja

Egy biztos: Nem őszinte veled,mert nem akar megbántani

2012. aug. 26. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!