Hogy fogadjam el, hogy "Ő nem kézfogós típus. "?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején a párom mindig fogta a kezem, egy pillanatra nem engedett el. Azonban mióta elmúlt a rózsaszín ködös időszak, úgy sétálunk egymás mellett az utcán, mint a barátok. Se kézfogás, se puszi nyilvános helyen. Csak megyünk egymás mellett, és beszélgetünk. Otthon teljesen más, ott bújik, simogat, szóval nem azzal van a gond, hogy nem szeretne már. Ő ezt elintézte annyiva, hogy nem kézfogós típus. Hiába mondtam neki, hogy ne nézzen hülyének, mikor fél éven át el nem engedett szinte soha. Azt mondta, az más volt, akkor már hiányzott neki a kapcsolat-szerűség, mert rég nem volt barátnője. De ő akkor sem kézfogós típus, fogadjam el...2012. aug. 25. 23:39
21/22 anonim válasza:
Fel nem foghatom, hogy miért kell piszkálni a kérdezőt, és a párkapcsolata ellen lázítani... az itt válaszolgatók szerint nekem pl. örökösen kézen fogva kellene villognom a 16 évvel fiatalabb párommal, oszt fenéket, az úttesten átkeléskor - ahogy írtam a #6-ban - meg néha kettesben sétálgatva megyünk kézen fogva... az a férfi aki a pénzével, péniszével, barátnőjével dicsekszik, az a túlkompenzált kisebbségi komplexusos, alfának látszani akaró omega-hím, nehogy már ebből kreáljatok itt példaképet...
Tudja mindenki külsőségek nélkül is, hogy összetartozunk.
22/22 A kérdező kommentje:
"Ha valóban jó nő lennél akkor majdnem hogy megdugna az utcán" - elég szomorú, hogy van férfi, aki így gondolkodik. Én is büszke vagyok rá, mert nagyon jól néz ki, szintén izmos, magas, pont olyan, amilyen férfiakat szeretek. Én fognám is a kezét. A szexuális életünk is jó, de az utcán még sosem kívántam őt meg. Meg attól is kiakadok, ha nyelves csókot váltani látok embereket. Tartsák meg a négy fal közé ezt szerintem. Amúgy igen, igazatok van, undorító, csúnya nő vagyok, inkább újból elhízok, hisz hiába minden próbálkozásom, úgyis undorodik tőlem a párom. :) Talán pont az a baja, hogy izmos lettem? Ő már így ismert meg. Ha nem szeretné a sportos nőket, akkor le sem állt volna velem. Minden nap meghallgatom, hogy mennyire elképesztő a fenekem és a kockás hasam. De ezek szerint csak kamuzik, már értem.
2012. aug. 26. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!