Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha csalódsz az összes barátodb...

Ha csalódsz az összes barátodban, akkor mit csinálsz? Nekem már nagyon elegem van. Valami pozitív esetleg? :D

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán ha kifejtenéd jobban tudnánk segíteni neked.Csak annyi hogy "csalódás a barátaimban" szerintem így hirtelen relatív, nem beszélve arról hogy az "összes" barátodról van szó.
2012. dec. 8. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Rosszul fogalmaztam meg ezt a kerdest,ami valojaban panasz.

Nem vagyok egy 'kozponti ember' ,de azert mindig tobb baratom volt. Es most egy kirandulas alkalmaval dobbentem ra,hogy egyik csak kihasznal,masik pedig nem is barat. Szooval ,ugy erzem,h egyszerre tobb baratomban csalodtam .

2012. dec. 8. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Változtatnod kell a jellemeden.Erősebb jellem légy ahhoz hogy ne használjanak ki.Ha látják hogy erős és még külön jó fej jellem is vagy, keresni fogják a társaságodat.A csalódások meg jönnek és mennek,mindannyiunk életében,ezzel együtt kell élni.Nem kell minden bizonytalanba belemenned, ha azt érzed nem megbízható az adott "barátod".Legyen egy kis tartásod.
2012. dec. 8. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csalódtam már, de sokat nem tudok ellene tenni. Egy ideig bánt,de el kell fogadnom, hogy az emberek nem mindig úgy bánnak a másikkal, mint ahogy elvárnám. Érhetnek kellemetlen meglepetések. Nem lehet teljes mértékig ismerni a másik felet. Nem lehet az agyába belelátni, mint ahogy az enyémbe sem lehet.A barátok egyébként is jönnek-mennek az életben, mint ahogy sok minden más. Az élet teli van állomásokkal, akár egy vonaton töltött utazás.
2012. dec. 8. 19:38
 5/5 anonim válasza:

Azt,hogy ezek a dolgok,amelyek veled és velem is megtörténtek és történek,ilyenkor arra gondolok,hogy nem vagyun ezzel egyedül.A Történelem folyamán mennyi embrrel megtörtént ugyanez,s ez tud valamennyire vigasztalni,egyébként is,ott a zene,abban nem csalódhatsz,és a Történelemeben sem,abból inkább tanulhatsz és vigasztalódhatsz,saját tapasztalat

Üdv

2013. jún. 21. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!