Nem furcsa h megkérdezek 10 srácot h mi a terve gimi után és abból 9 azt mondja, h mindenképpen külföld?
Figyelt kérdés
Azért persze ezek a csúnya mai fiatalok, csakhogy ennek nyilván oka van! Nem?
Én azt tapasztalom, hogy pont az értelmesebb réteg válaszolja azt, h na innen mihamarabb el kell húzni, hát a nem értelmes meg kb úgyse tudja mit akar, majd csak lesz valami alapon elvan.
Nos igen. Ezt akarták ott fent?
És nem túloztam ám! Tényleg aki már harmadikban perfekt beszél 2 nyelvet meg kitűnő, na meg ezen kívül is baromi értelmes, azoktól kapok ilyen válaszokat, hogy öngyilkosság lenne itt maradni. Hát mi lesz itt? Mindenki, aki egy kicsit is értelmes,elmegy külföldre és tényleg csak a debil réteg marad itt?
2012. dec. 28. 11:10
1/4 anonim válasza:
így van, ez lesz. azt nem tudom ezt akarták e, és ha igen miért, de nem lepődöm meg. EU-s árak, negyed annyi átlagbérrel, nem vicces. Nemzeti eszme meg már 0, hogy az tartsa itt a népet. Hiába vagyok 120% magyar ha éhendöglök vagy élhetetlen az országom, és nem is kell messzire menni hogy találjak élhetőbb helyet. Senkit nem érdekel az ország, önös érdekek dominálnak de ezért nem az egyén a hibás hanem a rendszer, mert erre vagyunk kényszerítve. Pénz beszél, minden más mögötte van.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az értelmesebb réteg biztos nem akar gimnázium után továbbtanulás helyett külföldre húzni. Külföldön sem szeretik azokat, akik semmihez sem értenek, nincs szakmájuk, stb.
3/4 anonim válasza:
Nem furcsa, csak szomorú. Igazuk van, ebből az országból egyhamar nem lesz élhető hely, és mindenkinek csak egy élete van. Akinek van rá lehetősége, hogy jobbá tegye a sajátját, az tegye is meg. Kérdésedre: igen, ezt akarják fent, mert a jelenlegi kormánynak buta, gondolkodásképtelen nyájra van szüksége.
4/4 A kérdező kommentje:
2-es: dehogynem! több is mondja, hogy ilyen meg olyan ösztöndíjjal megy az USA-ba vagy a németekhez meg tudom is én hova, természetesen egyetemre! szóval ne arra gondolj, hogy kimegy a McDonaldsba!
2012. dec. 28. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!