Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hol, melyik országban...

Ti hol, melyik országban kezdtetek új életet, vagy hova mennétek, tervezitek? És miért?

Figyelt kérdés

2012. dec. 14. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Nagy-Britanniába mennék. Az ok egyszerű, angolul beszélnek, és valamennyire tudok angolul. (A probléma ott kezdődik, hogy az a tudás, amivel az ember nyelvvizsgát kap, az nem ugyanaz, mint amivel kint megérteti magát.)
2012. dec. 14. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Én elsősorban Amerikába szeretnék menni, mert nagyon-nagyon jól éreztem ott magam. Egyszerűen csak imádom azt a légkört, az embereket, az egész életet, ami ott van. Minden vágyam.

Ha az nem jönne össze (amire lássuk be, sajnos van esély :(((), akkor lehet Anglia, Németország vagy Ausztria.

2012. dec. 14. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Finnország, mert voltam már ott és imádom.

Szeretem, hogy ott IGAZI tél van, nem csak ilyen ímmel-ámmal télparódia, mint itt - és hogy ott enyhe nyarak vannak, nem olyan élvefőző hőség, mint itt.

Szeretem, hogy ott még a városok is összenőnek az erdőkkel, nagyon természetközeli minden; óriási erdők, gyönyörű tavak, madarak és mókusok mindenfelé.

Szeretem a nyelvet is, bár tény, hogy nem egyszerű tanulni.

Szeretem az itteninél jóval civilizáltabb és felvilágosultabb közmentalitást éppúgy, ahogy a finnek általános lelkületét is.

Ezért sem igen tudom elképzelni máshol a jövőmet - vagy legalábbis a _családos_ jövőmet -, mint ott.

2012. dec. 14. 18:25
 4/6 Shai-Hulud ***** válasza:
83%
Én pedig kalandvágyból itthon maradok!
2012. dec. 14. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Én legszívesebben Angliába mennék, de mivel nem beszélek angolul, csak németül tudok valamennyire, ezért a német ajkú országok maradnak. Mivel a párom angolul beszél, németet nem bírja megtanulni. Én az angolt megbírnám, mert számomra tanulhatóbb. Viszont messze menni nem akar... szóval egy lehetőség maradt, itthon.
2012. dec. 14. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Amerikába mennék.Angol nyelv, sok nagyváros, így sok helyen lehet próbálkozni és ott vannak jó meleg helyek is.Még akár ki is juthatok, jó szakmát választottam.
2012. dec. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!