Ti hol, melyik országban kezdtetek új életet, vagy hova mennétek, tervezitek? És miért?
Én elsősorban Amerikába szeretnék menni, mert nagyon-nagyon jól éreztem ott magam. Egyszerűen csak imádom azt a légkört, az embereket, az egész életet, ami ott van. Minden vágyam.
Ha az nem jönne össze (amire lássuk be, sajnos van esély :(((), akkor lehet Anglia, Németország vagy Ausztria.
Finnország, mert voltam már ott és imádom.
Szeretem, hogy ott IGAZI tél van, nem csak ilyen ímmel-ámmal télparódia, mint itt - és hogy ott enyhe nyarak vannak, nem olyan élvefőző hőség, mint itt.
Szeretem, hogy ott még a városok is összenőnek az erdőkkel, nagyon természetközeli minden; óriási erdők, gyönyörű tavak, madarak és mókusok mindenfelé.
Szeretem a nyelvet is, bár tény, hogy nem egyszerű tanulni.
Szeretem az itteninél jóval civilizáltabb és felvilágosultabb közmentalitást éppúgy, ahogy a finnek általános lelkületét is.
Ezért sem igen tudom elképzelni máshol a jövőmet - vagy legalábbis a _családos_ jövőmet -, mint ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!