Melyik országban a legoptimistábbak, legkedvesebbek az emberek?
Sziasztok!
Az érdekelne, melyik országban tapasztalhatnék egy kicsivel több életkedvet? Tudom, hogy mindenütt vannak kedves és kevésbé kedves/pozitív hozzáállású emberek, de azért Magyarországról általánosan elmondható, hogy nem túl vidámak az itt élő emberek. Sírva vigad a magyar...
Tehát meg szeretnélek kérni titeket, hogy írjatok országok, esetleg várost! A legjobb az lenne, ha olyanok írnának, akik már éltek az adott helyen.
Köszönöm! :)
Nem túl vidámak itt az emberek?!
Olyan virágos jókedvem van hogy át szeretném ölelni az egész világot!!!!:)
Neked is küldök egy ölelést!:)
Amúgy szerintem az olaszok vagy a görögök, de amúgy fogalmam sincs. Abból gondolom, hogy ők mindig olyan nagy lagzikat csinálnak. De amúgy ez hülyeség, ne halgass
rám!! Csak azért mondtam hogy valami értelmeset is hallj tőlem!:D
Szép estéét!!!:)
A hollandok.Én köztük élek , ők szeretik a magyarokat egyébként.Amikor még Magyarországon laktam akkor hollandokkal szilvesztereztem Budapesten , nagyon jó fejek.
Bizony megmutatták a magyaroknak hogy hogy kell bulizni.
Egyébként elég mosolygós ,pörgős nép.
Húha, köszönöm a válaszokat! :)
Én viszont azt gondolom, hogy itt az elkeserítő gazdaság az embereket is megkeseríti... Egy amerikai mondta, aki itt élt, hogy reggel ne próbálj szemkontaktust létesíteni, mert mindenki a földet nézi, rosszkedvűek az emberek...
Kíváncsi vagyok mások véleményére is, szóval még írhattok! : )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!