Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lecseng valaha ez a Chuck...

Lecseng valaha ez a Chuck Norris mánia?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem. Mindenhol ezzel találkozok.

Pedig szerintem csak egy kb átlagos színész, akinek BORZALMAS filmjei vannak....ennek ellenére úgy viccelődnek vele, mintha valami Isten lenne vagy mittomén mi.

Mikor unják már meg végre? Már az elején sem volt szerintem semennyire se vicces, most meg már kifejezetten irritáló.

Szerintem akik ezt nyomatják állandóan, azok 1 filmjét sme látták....

2012. dec. 26. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Miféle Chuck Norris-mánia? A tényekre gondolsz? Azok épp a borzalmas filmjei miatt születtek.
2012. dec. 26. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:

"Szia, a nevem Szarkazmus, szerintem még nem találkoztunk." :D

Nem vágod, hogy pont azért húzzák a témát, mert ahogyan leírtad, sok filmjében istenkirály űberf@sza keménygyereknek volt beállítva, miközben sokak tényleg zs kategórián aluliak voltak (legalábbis elég nevetségesnek ahhoz, hogy ne lehessen őket komolyan venni :P)? Ezt a poénkodást senki sem gondolja komolyan. Még ő maga sem. Mára már megtanult magán nevetni, nézd meg egy-két frissebb interjúját vagy pl. az Expandables2-t.

2012. dec. 26. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
És hol lehet ezzel a mániával találkozni?
2012. dec. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!