Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyertél már valaha nyereményjá...

Nyertél már valaha nyereményjátékban?

Figyelt kérdés
ha igen mit?

2012. dec. 3. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kaparós sorsjegyen nagyon sokszor 500-2000 Ft között.

Lottón egy 2-esem volt, 501 Ft nyereménnyel.

2012. dec. 3. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy ilyenekre gondolsz-e, de a Rama nyereményjátékábn, ahol minden éven receptkönyvet lehet nyerni eddig mindig sikerült, megvan mind az összes, van amiből kettő is, illetve a delikát 8-al nyertünk kettő piros takarót, plédet is, a Completa-val mamuszt, a tic-tac-cal kettő ilyen hócsúszkát, meg ilyesmi dolgokat...
2012. dec. 3. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
A Match-csal római utazást, 3*-os szállodába. Ez volt 2005-ben. Most idén nyert anya egy nizzai utazást. Mindent álltak,még a költőpénzt is. 5*-os szállodába. Akkor különféle ilyen ajándékokat is. Például a macskának ilyen kanapét, egy évre elegendő kaját. Meg ahogy az első írta, sorsjegyeken, általában 200-500 forintot, luxoron kép, ötösön 2-es, egyszer volt 3-as is.
2012. dec. 3. 20:53
 4/12 A kérdező kommentje:
jól hangzanak (már ha igazak)
2012. dec. 3. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Kaparóson 3szor(de lehet hogy 4szer is) 10000ft ot, néha 200 500 1000is bejön.

tibicsokival pólót,

sportcsokival kulcstartót. Budapestbanknál bögrét , de nem tudtam átvenni, elfoglaltságom miatt, igy az eluszott.

2012. dec. 3. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Ötöslottón kétszer volt hármas találatom, számtalanszor kettes.

Mounten bike a Burger K- től (2005).

3 napos londoni út programokkal (színház, Hard R. café, MTV- stúdió látogatás, vacsora nívós pubban), teljes ellátással, költőpénzzel, repülő oda- vissza, 4 csillagos szálloda a Tottenham Court Road- on. (1996)/Nagy üdítőital- gyártó cég nyerőpoharával./

Könyv 2x, keresztrejtvény beküldésével.

Eddig ennyi, remélem még lesz más is. Én rendületlenül küldözgetek minden nyerős vackot, kódot, emailt, stb. :)

2012. dec. 3. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
bocs, egész pontosan a londoni utat nem én, hanem egy jó barátom nyerte, és mivel kétszemélyes volt, én voltam a szerencsés, akit elhívott magával.
2012. dec. 3. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Apróságot sokszor.

Fulltalálat csak egyszer volt, megnyertünk mindent, pezsgőt, egyebeket. Szüreti bál volt és a nagynéném sorsolta a tombolát...

2012. dec. 4. 09:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Milka csokit ebben a Minden 5. nyer akcióban, amelyik most volt, 3 táblával.

Sport csokit és Túró Rudit régebben, amikor Minden akárhányadik nyer volt, sokat.

Sorsjegyet venni, lottózni, ilyesmiket nem szoktam.

2012. dec. 4. 10:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Én kétszer nyertem tombolán fődíjat általánosban. Viccelődtünk is vele, hogy egy életre ellőttem minden szerencsémet. Így is lett.
2012. dec. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!