Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nővérem már egy éve japán...

A nővérem már egy éve japán és korea mániás. Ki fogja valaha nőni?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesítő, hogy a közös szobánk tele van poszterrel és folyton olyan zene szól.. nekem persze nincs beleszólásom.. én 14/L ő 16/L.
2012. aug. 13. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jól látod tényleg nincs beleszólásod ha neki ez tetszik akkor fogadd el ; )
2012. aug. 13. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Vagy kinövi, vagy nem. Akár élete végéig ilyen maradhat, attól függ ez életérzés neki vagy csak divat.

A falat osszátok el, a zenehallhatási időt szintén. Vagy tipp: mondd neki, higy zavar, hallgassa fülessel. De egyébként ne szólj bele, lehet ő meg a te dzsásztinbíberedetől meg hanamontánádtól kap hányingert. Vagy miket hallgat egy korodbeli.

2012. aug. 13. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elijeszteni, de én nem tudtam/tudnám kinőni :D

Az más kérdés hogy mióta az eszemet tudom (kb. 3-4 éves koromtól) vonz ázsia.. :) és ez egyre csak erősödik..

Bár az is lehet hogy divatból csinálja, ez attól függ pl. Ha csak egy bizonyos hírességet kedvel, aki koreai/japán, kinőheti.

De ahogy előttem írták..ha egy életérzés (azaz a kultúra iránti különös érdeklődés, a szokások fokozatos átvevése, vmint érdeklődik a nyelv, ruhák, hajviselet, maga az ázsiai ember élete, szokása, gondolkodása, szellemi/lelki világa után) akkor bizony csak erősödni fog! :)

Azt tanácsolom, hogy ne próbálj beleszólni ebbe..köss vele komprumisszumot, úgy ahogy előttem is írták, de ne gátold mert nem mész semmire, nekem néha öcsém (aki 5 éves szval nem értheti :D ! ) gyakran odaszólogat hogy nah megint a hülye kínaiak stb. Meg anyaék is beszólnak néha, de csak nevetek rajtuk..

Üdv.15l

2012. aug. 14. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Attól hogy valaki nem japán/korea mániás, vagy nem olyan zenét hallgat már is Biebert meg Hannah Montanat kéne hallgatnia? Ez aztán a logika teteje. (amúgy hozzáteszem, ha lehetséges azok a zenék még rosszabbak...)

Nekem is van egy barátnőm, ő japánba akar költözni majd stb... Szerintem fura dolog ez, akárhogy is nézzük, és nem kéne a nővéred lehetne tekintettel arra, hogy nem vagy ugyanolyan mint ő.

2012. aug. 14. 12:33
 5/7 anonim válasza:
mindenkinek van valami mániája. ha te Angliáért vagy oda, később meg fog változni? lehet.. de emlék marad számodra
2012. aug. 14. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
Kedves 83 százalékos, bemutassam neked az iróniát ès a szarkazmust? Logika teteje, az...
2012. aug. 14. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést még hányszor akarod feltenni?
2012. aug. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!