Miért vagyok ilyen? Megváltozom valaha? :D:D :/
Úristen,mintha csak magamat olvastam volna.:O
Detto ugyan így vagyok..és én azt érzem,hogy mennek kéne,de egyszerűen már semmi kedvem menni, fényképezkedni,hallgatni a h¨lyeségeiket meg ahogy játszák magukat egymás előtt..áá
16l
Engem időnként szószerint azért cs*szegtet apám, mert sokat vagyok itthon. Én is ilyen vagyok. Jó érzés lenne elmenni baráti társasággal pizzázni, vagy hétvégén egy kis klubba, ahol szól a zene, lehet beszélgetni. De a legtöbb korombeli ismerősöm discoba megy, az végképp nem az én világom. Aki meg nem discoba megy, az valamelyik más szórakozóhelyen issza le magát a sárga földig. Ez sem az én világom. Tudom jól, hogy discoban és/vagy full részeg emberek között rosszul érezném magam (volt pár kísérletem, hogy eljárok ide-oda, de nem volt jó), úgyhogy inkább itthon maradok.
Filmet nézek, olvasok, gondolkodok, tervezgetek, gépezek, zenét hallgatok.
Úgy érzem, hogy én nagyon jó társasági ember lennék, csak nem úgy, mint a legtöbb korombeli. Én nagyon szeretek értelmesen elbeszélgetni az emberekkel, persze szeretek viccelődni, szórakozni én is, de nekem hiányzik a normális beszélgetés.
Nem foglalkozom azzal, hogy apum mit mond. Lehet, hogy itthon egyedül vagyok, de legalább jól érzem magam és ez nekem többet ér annál, minthogy társaságban legyek..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!