Fel fog nőni valaha a lányom?
Az a helyzet, hogy 16 éves lányom totál olyan mint egy idióta. Ha a konyhában vagyok, jön és magyarázza a maga kis hülyeségeit. ezek annyira viccesek, hogy már majd be pisilek a röhögéstől és néha úgy érzem magam mintha egy stand-up comedy showban lennék.
Sokat viccelődik, szinte mindenből viccet csinál. ha esetleg rossz dolog történik, és sír akkor kb 5 perc múlva már egyszerre sír és nevet.
Az lenne a kérdésem, hogy meg fog komolyodni? lesz valaki aki így szereti majd őt, és a párja lesz? Nagyon félek hogy a férfiak nem fogják díjjazni az ő bolondos stílusát.
34éves anyuka
Biztosan lesz, aki bírni fogja. Az évek majd segítenek, no meg az élet. Bár igaz, hogy sok tapló férfi van manapság. Lehetséges, hogy a humora egy jó szűrő lesz és elüldözi a barbárokat a színről. De az is lehet, hogy egy Mr. Bean típusú barátja lesz. Aztán majd nem lehet megmaradni a közelükben. Nyugi. Megoldódik idővel minden. :-)
34éves Apuka
16 évesen még lehet komolytalan, még van ideje felnőni.
De szerintem te is vedd őt komolyabban, mert az jó dolog, hogy megy utánad és magyaráz, hiszen sok tini semmit sem beszélget a szüleivel!
Ha pedig ő ilyen vicces figura, akkor így fogja megtalálni a párját, egy olyan ember mellett, aki tényleg így szereti.
A bolondos stílus még nem jelenti azt, hogy az életben majd nem lesz képes megállni a helyét. Amúgy meg kap majd még annyi pofont az élettől, hogy nem biztos, hogy mindent el fog viccelni...
Én díjaznám. Nem szeretem, hogy mindenki olyan komoly. Mondjuk én sem vagyok az.
16/f
Szia!
Szerintem csak ezzel idegesíteni akar.
Hogy hülyének tetteti magát.
Megtalálja a zsák a foltját;)
Nem kell félned, megtalálja majd ő is a párját ha eljött az ideje. Addig örülj, hogy veled van, és téged szórakoztat.:)Addig a tiéd a kislány ameddig nincs neki fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!