Ha egy 12 éves fiú/lány nem tud biciklizni, és elvan kényeztetve, és szinte soha nincs az udvaron. Megfog még valaha tanulni biciklizni?
Miért ne tudna??
Ahoz meg nemigen van köze,hogy mennyit van az udvaron..
szóval aki a nap 24 órájában 19 órát a szabadban van az attól nem fog megtanulni biciklizni,és aztsem értem,hogy attól,hogy elvan kényeztetve,de mag akar tanulni bicózni miért ne tudna?
Ha nem is akar megtanulni a fiú/lány biciklizni akkor nemis fog a büdös életbe megtanulni..
de ezaz h nem is megy ki...
van neki egy hiper szuper számítógépe és azon egész nap, nem nagyon van kint, meg az alkata se egy sport alkat...
Miért kellene megtanulni biciklizni? A nagymamám sem tud mégis boldogan él =) Én tudok biciklizni,de szerintem semmi értelme mert sose ülök biciklire, csak kiskoromban megtanítottak. Mint írni és olvasni. Azt sem tud mindenki, mert lehet hogy nincs rá szüksége.. Neki miért kellene biciklizni, lehet hogy soha nem lesz rá szüksége. Nem kell erőltetni semmit.
16/L
Látom itt is jó nagy.. na mindegy nem bántok meg senkit.
Szóval a biciklizés pont úgy szükséges mint az írás/olvasás. Sosem tudhatja az a gyerek hogy mikor kell neki. De ha szinte ki sem mozdul akkor hogy jár iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!