A nővérem már egy éve japán és korea mániás. Ki fogja valaha nőni?
Sajnos el kell szomorítsam azokat, akiknek Ázsia rajongó a tesója.
Ezt nem lehet kinőni, nem lehet megunni.
Tűrjétek el :) Ez egy életérzés.
Jobb lenne ha ő is olyan kommersz lenne mint a mai fiatalok 90%-a? Akkor hallgathanád folyamatosan Justin Biebert, meg David Guettát, vagy nézhetnéd a Vivát vagy MTV-t. Szerintem az sokkal rosszabb. Én 19 éves japán mániásként mondom, hogy semmi rossz nincs ebben, annak a jele hogy érdeklődik más kultúrák és szokások iránt, ami szerintem nem kell hogy idegesítő legyen másokra nézve. Japán (Koreáról nem tudok nyilatkozin) egy nagyon hagyományos ország, viszont egyben a legmodernebb is, ez teszi olyan vonzóvá sok ember számára. Szerintem sokakban téves kép él Japánról, azt hiszik ott mindenki idióta, pedig az animéik között például rengeteg olyan van ami mind történetben, mind igényességben magasan veri az amerikai moslékot amivel manapság minden tele van.
Egy szó mint száz, semmi baj nincs ezzel, ha kinövi kinövi, ha nem nem, téged ennek nem kell zavarnia hogy ilyen.
Azoknak mondom, akik szerint ebbe nem kéne beleszólnia, hogy a nővérének meg (főleg, hogy közös a szobájuk) toleránsabbnak kéne lennie azzal, hogy ő meg nem szereti ezeket a zenéket.
Egyébként az én nővérem is ilyen, én is szerettem régen ezeket a dolgokat. Szerintem nem azzal van baj, hogy ezeket szereti, hanem, hogy (az én tesómnak legalábbis) ezen kívül nincs élete, semmi nem érdekli, semmit nem tud a világról 19 évesen, ami nem kapcsolódik Ázsiához.
Barátai is csak ilyen körökből vannak, és én eléggé úgy vettem észre, hogy sokan közülük lenézik azokat akik nem olyanok, mint ők, mert ők olyan "hú de egyediek" (20 emberből 19 kb ugyanúgy néz ki közülük) és úgy gondolják, hogy a japánok/koreaiak tökéletesek, és bármit csinálnak az rendben van.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyúlt, és hogy a kérdésedre is válaszoljak: lehet, hogy "ki fogja nőni", de ha nagyon mániákus, akkor nem valószínű. Szerintem ezzel nincs semmi baj, fogadd el, hogy ő ilyen. Akkor van baj, hogyha már ő nem tolerálja azt, hogy mások meg nem szeretik ezt a fajta zenét. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!