Hogyan kérjem meg a kozmetikus nővérem hogy gyantázzon le intim területeken is? 14L
igazából,van egy féltesóm,kozmetikus..nem olyan szoros a kapcsolatunk,a nagy korkülömbség miatt,ő 28 énmeg 14..a férjével lakik,és a kislányával:)
szeretném megkérni,hogy gyantázzon le intimen,de félek hogy kiakadna..már azon tökre készvolt hogy meséltem neki hogy az egyik barátnőm összejött valakivel..ennyi idősen pedig azthiszem normális..és félek hogy kiakadna ha megkérem..annyira idegesített a szőr , ezért leborotváltam,de nagyon kipattogzott a bröm,begyulladt a szőrtüszőm és pattanásos lett.hát nem szép látvány..meg nem is akarom megerősíteni a szőrt..
hogy beszéljek vele?:/
Szerintem sehogy. :D
Inkább szándd rá a pénzt, és keress fel egy ismeretlen kozmetikust. :D
Eleve kicsit cikisen jönne ki, hát még ha családi téma lesz a dolog, hogy a julcsi legyantáztatta magát intimen, akkor már biztos nem is szűz, mert egyébként ugye egy gyerek minek foglalkozik ilyenekkel, stb. xD Azért gondolom nem szeretnéd. :D
És jah, ennyi idősen normális kézen fogva moziba menni egy fiúval, aztán este 8ra hazaérni, és egy szájrapuszival elköszönni. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!