Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki unja ezt a sok reptoidos...

Ki unja ezt a sok reptoidos és chuck norrisos badarságot?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már, hogy mindenki elhiszi ezt a reptoid dolgot, holott nem léteznek. A chuck norrisos dologról meg annyit, hogy iszonyatosan erőltetett, ahogy mindenki isteníti.
2012. szept. 11. 11:58
 1/4 anonim válasza:
84%
ez a chucknorris mània engem is kiidegel:D Nem tudom mit élvezkednek rajta annyit....ki lett totàl vesézve
2012. szept. 11. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a reptoid azt sem tudom mi.

viszont ezt a chunk norris dolgot nem értem.egy átlagos színész akinek BORZALMASAN ROSSZ filmjei vannak(szerintem)

tényleg erőltetett.szerintem a kis tinik akik ezen poénkodnak egy filmjét sem látták.

ha mondjuk Bear Grylls-el(nemtudom ismered e),csinálnának ilyen poénokat,el is fogadnám,de chuck norris csak egy színész.nem ?

mindegy,remélem haamrosan véget ér eza hóbort.nem vicces.

2012. szept. 12. 03:03
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Bear Grylls-ről is csinálnak ilyen poénokat, csak keress rá itt a gyik-en.
2012. szept. 13. 03:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én unom már mindkettőt.

Reptoidost hála az égnek nem láttam sokat, de ez a Chuck Norris-os kikészít.

Ő csak egy szinész, akinek (véleményem szerint) marha rossz filmjei vannak, de úgy poénkodnak vele, mintha valami Isten lenne.

Nem értem, hogy sokaknak miért nem esik le, hogy már tényleg lerágott csont, és inkább fárasztó és idegesítő mint vicces, bár a legelején is az volt már. (legalábbis számomra)

Mind1, remélem hamar lecseng ez a chuck norris őrület, mert már tényleg irritáló.

2012. dec. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!