Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem lehet a reptoidos...

Miért nem lehet a reptoidos kérdéseket kapásból törölni, esetleg áthelyezni a humor kategóriába?

Figyelt kérdés

Többször beleolvastam ebbe a témakörbe és rengeteg olyan kérdés van, ami láttán falba verném a fejem, de a sok reptoidos hülyeség már mindennek a teteje. A reptoid "hívők", valamint az ironizálni próbálók trollkodják szét az egész oldalt, és szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek elege van már ebből.

Ez a témakör tartalmától független észrevétel, egyetlen komolyabb oldalon sem hagynák így szabadon "garázdálkodni" a felhasználókat a moderátorok.

2012. aug. 13. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A reptoidos kérdések a humor kategóriában vannak.

Ha zavarnak, jelentsd őket.

2012. aug. 13. 15:12
 2/5 anonim válasza:
Azért, mert a reptoidos kérdések a humor kategóriába valók. Mégis hova helyezzék át? Tudsz jobb kategóriát? Ha ennyire zavar, ne foglalkozz vele. Joga van mindenkinek olyan kérdést feltenni amilyet akar.
2012. aug. 13. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Eredetileg a kérdésem az UFO észlelések-kategóriában volt, csak áthelyezték a moderátorok ide. Ott van tele minden ezekkel a hülyeségekkel(na nem mintha a többi kérdés sokkal intelligensebb lenne).

Viszont a szándékos trollkodáshoz és a felhasználók szándékos hergeléséhez (ami jellemzi azokat a kérdéseket) senkinek sincs joga egy elvileg moderált weboldalon.

2012. aug. 13. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Átrakják, de am. ezek az emberek egy része téll. hisz is benne és már így nem poénos :(
2012. aug. 13. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok "reptoidos", de ha a reptoid kérdéseket törlik, akkor ennyi erővel törölhetnék az összes kérdést az ezo kategóriából.
2012. aug. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!