Miért nem lehet a reptoidos kérdéseket kapásból törölni, esetleg áthelyezni a humor kategóriába?
Többször beleolvastam ebbe a témakörbe és rengeteg olyan kérdés van, ami láttán falba verném a fejem, de a sok reptoidos hülyeség már mindennek a teteje. A reptoid "hívők", valamint az ironizálni próbálók trollkodják szét az egész oldalt, és szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek elege van már ebből.
Ez a témakör tartalmától független észrevétel, egyetlen komolyabb oldalon sem hagynák így szabadon "garázdálkodni" a felhasználókat a moderátorok.
A reptoidos kérdések a humor kategóriában vannak.
Ha zavarnak, jelentsd őket.
Eredetileg a kérdésem az UFO észlelések-kategóriában volt, csak áthelyezték a moderátorok ide. Ott van tele minden ezekkel a hülyeségekkel(na nem mintha a többi kérdés sokkal intelligensebb lenne).
Viszont a szándékos trollkodáshoz és a felhasználók szándékos hergeléséhez (ami jellemzi azokat a kérdéseket) senkinek sincs joga egy elvileg moderált weboldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!