Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik ezek a Chuck Norris...

Mik ezek a Chuck Norris viccek, nem értem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 13:24
 1/6 anonim válasza:
92%
Akkor nézzél meg pár régi Chuck Norris filmet és megérted.
2012. dec. 6. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
Az egész úgy kezdődött, hogy Chuck Norris lányának elvették a szűzességét. De ő visszaszerezte neki...
2012. dec. 6. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Hát meg tudlak érteni. Én tudom az eredetüket, de egyrézt NEM VICCESEK másrészt elcsépelt gagyi az összes szinte.

Az elsőgenerációs Norris poénok jók voltak, de mára minden barom ezzel viccel. És ettől lett nem vicces.

2012. dec. 6. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
én sem értem, mert az összes régi filmmel lehetne viccelődni Bud Spencertől kezdve, mindenhol győz a hős, nem értem, miért pont Chuck Norrist pécézték ki??
2012. dec. 6. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Bud Spencer főleg vígjátékokban szerepel.

Chuck Norris viszont komolyan gondolja :-)

Szerintem igenis vicces...

2012. dec. 6. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek (eredetileg legalábbis) szarkasztikus viccek voltak, mivel Chuck Norris egy szörnyű színész és majdnem mégszörnyűbb ember. Ám sajnos jöttek a 12 éves kispisták, akik komolyan vették, és azóta az egész Chuck Norris vicc-mém baromsággá lett.
2012. dec. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!