És ha elveszítem? Mit csináljak?
Azért nem kell az ördögöt a falra festeni! Miből gondolod, hogy az a lány választásra kényszerítené a barátodat? Egyáltalán mi az, ami miatt félted ettől a lánytól? Azért, mert fiatalabb nála? A férjem is fiatalabb nálam, igaz nem ennyivel. Imádjuk egymást és nagyon boldogok vagyunk. Neki is vannak igazán jó lány barátai, de soha nem féltékenykedtek rám és nem is féltették tőlem a páromat, teljesen normálisan álltak a kapcsolatunkhoz, sőt jól összebarátkoztunk.
Furcsa, hogy az egyik mondatodban azt írod, hogy nem vagy féltékeny, a másikban meg már azt, hogy hozzád mégiscsak jobban illik. Akkor most hogy is van ez?
Tudod, a legtöbb ember előbb-utóbb párt választ magának, sőt, valószínűleg később családot is alapít valakivel. Ezt a barátoknak is el kell fogadni és ez nem is jelenti azt, hogy a barátságnak meg kellene szűnni. Persze lehet, hogy kicsit kevesebb a közös szórakozás, de attól még a barátok barátok maradnak.
1, látom még neked sem volt legjobb barátod.;)
2, hát nem tudom. már régebben egyszer mondta, h hha úgy érzi, h az a csaj az igazi akkor megmondja nekem h mi a helyzet de ha a csajnál érzi h nem komoly akkor engem választ
3, nagyon szépen köszönöm megnyugodtam.
arra értettem ezt a féltékeny dolgot, h nem vagy féltékeny, de a csaj szerint mi(én meg span) jobban összeillünk korba..és akkor már feljött, h hanyagolnia kéne engem..de nekem ez azért szar, mert eddig csak úgy voltunk barátok, h én és ő. és nem megszokott, h más..főleg lány:|.
de megnyugtattál köszönöm :)
remélem a csajjal jóba leszünk :)
egyáltalán nem arról szól, hanem arról, h a CSAJ szerint.
soha nem tudtam rá úgy nézni mint FÉRFIRE.
14
Támogatom az 5-öst De most komolyan ha nem vagy féltékeny meg barátok vagytok akkor miben illik hozzád jobban? Barátságban?
ezen már csak röhögni tudok...
korban :)
de igazából átbaszta őt a csaj._.
szóval..(Y)
Akkor beszélj vele... Ha meg nem akkor majd tanul belőle...
De mindenképp figyelmeztesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!