Ha akárkivel kicserélhetnéd az életedet, megtennéd?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, miért, és kivel?
Hát, végülis a kérdés az volt, cserélnék-e valakivel, én pedig írtam hogy igen, és miért. :)
A kivelt nem tudom. Talán egy kevésbé tudálékos, átlag emberrel, akik anyagilag állnak annyira stabilan, hogy a számlák befizetése nem jelent gondot. Jelenleg mi sem állunk rosszul anyagilag, de azért a hitelek kifizetése jópártízezerrel megcsökkenti a havi bevételt, és ez látszódik is. Én nem szeretnék egész életemben egy lakótelepi panelban felnőni úgy, hogy soha nem láttam világot, soha nem voltam a tengerparton, soha nem szórakoztam egy kiadósat valamelyik idegen országban. Így végülis, azzal cserélnék, akinek erre lehetősége van. :)
Bárkivel cserélnék, akinek van munkahelye. Biztos munkahelye. Vagy aki könnyen talál újat, ha az megszűnik..
Más dologban nem cserélnék. Bár nem mondom, vannak szerencsésebbek nálam több életterületen, de az nem érdekes, minden mással megelégszem ami adatott/vagy nem adatott.
Csak a munkahely...
Gyűlölöm az életemben az, hogy mindig állás után kell kajtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!