Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha akárkivel kicserélhetnéd...

Ha akárkivel kicserélhetnéd az életedet, megtennéd?

Figyelt kérdés

Ha nem, miért nem?

Ha igen, miért, és kivel?

#csere #élet #akárkivel
2012. nov. 24. 15:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Orbánnal is cserélnék. Azonnal kirúgnám Matolcsyt és fő segédemmé Ángyám urat tetetném meg.
2013. febr. 4. 19:10
 32/43 anonim ***** válasza:
Én nem cserélnék életet senkivel. Mert bár néha rossz, nehéz, és reménytelen, és nagyon szomorú, de Isten nem cipeltet velem olyan keresztet úgysem, amit nem kell... Minden nehézség megerősít, bölccsé tesz, minden probléma csak felemel, miután lenyomott a mélybe. Minden okkal történik, én nagyon hiszek ebbe :) Próbálok boldog lenni így is :)
2013. márc. 3. 11:35
 33/43 anonim ***** válasza:
Azokkal, akiket idegesít, hogy túl okosak, túl szimpatikusak, vagy mindenki beléjük szeret.
2013. márc. 11. 19:46
 34/43 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt simán cseréltem volna a bátyámmal, aki 9 éve a temetőben van. Most van egy másfél éves lányom, az életemet már nem adnám érte, de az egyik karomat azonnal.
2013. márc. 11. 20:46
 35/43 anonim válasza:

én talán cserélnék

ha valakivel is cserélnék akkor az egy népszerű, jó kinézetű lánnyal cserélnék

azért nem cserélnék mert én úgy gondolom szenvedtem eleget, és nem akarok valaki látszólag tökéletes ember helyett is szenvedni, büszke vagyok arra amit felépítettem magam körül, és nem szeretném ha valaki más az én dolgaimat felborítaná, és látnám hogy aki régen én voltam rosszul érzi magát, mindenki a saját maga irányítója és ne m hiszem hogy meg lehet tanulni más bőrében élni, és minden nap belenézni a tükörbe azzal a tudattal hogy valaki más is lehetnél, de te megfutamodtál a megpróbáltatások elől

2013. márc. 29. 20:18
 36/43 anonim ***** válasza:
Nem. Bár nem felhőtlen az életem, megtanultam kezelni a problémáimat, így azok már nem is tűnnek problémának. Aki elérhetetlen dolgokra vágyakozik, az sosem lesz képes megtalálni a boldogságot. Közhely, de a boldogság lehetősége mindenkiben ott van, a körülményeitől függetlenül. Ezt kell megtalálni, és a saját magad helyében, a saját körülményeid között, a saját életedet élve boldognak lenni.
2013. ápr. 29. 09:34
 37/43 anonim ***** válasza:

Teljesen nem, mert mindenkinek megvan a maga baja, szóval ha nem én lennék, akkor csak egyszerűen más felfogásom lenne és más problémáim.

Én kizárólag a tanulás/munka vonalat cserélném el valakiével. Nem azt tanultam, ami nekem való. Ez még nem is lenne baj. A baj az, hogy nem volt még egy munkahelyem, ahol legalább 4-5 évet egyhuzamban dolgozhattam volna. És erről nem én tehetek. Viszont baromi rossz. Rossz hogy állandóan munkát kell keresnem és állásinterjúkon azt bizonygatni, hogy de igenis megbízható lojális munkaerő vagyok, egyszerűen csak szerencsétlen cégeknél dolgoztam...

Ettől szenvedek. Szeretném ha tíz éve ugyanaz a munkhelyem lenne, és persze lenne, és akkor nem cserélnék senkivel. Mert igaz ugyan, hogy nem vagyok a legszerencsésebb, de az élet többi része inkább rajtam múlik, azokkal elvagyok, nem panaszkodom...

2013. máj. 7. 08:21
 38/43 anonim ***** válasza:

"#5 nem cserélném ki mert nem akarom hogy valakinek olyan rossz legyen mint nekem...."

- ilyen szépet írni... most ideiglenesen, az #5-tel cserélnék, mert nagyon szépet tudott írni...

2013. máj. 17. 19:46
 39/43 anonim ***** válasza:

Igen.

Itt vagyok 19 évesen, az országot teljesen tönkretették ezek az idióták, a minimálisra csökkentették a lehetőségét annak, hogy a későbbiekben jól élhessek, anyagilag minden rendben van. Aki azt mondja, hogy a pénz nem boldogít, az hülye. Azért igen boldog lennék, ha lenne rengeteg pénzem, akármit meg tudnék venni, a haverokkal nem kellene aprót számolgatni egy kiadós reggelihez, vagy nem kellene nyögdösni ha vidámparkba, vagy valahova mennénk.. Nagyon zavar, hogy itt vagyok ebben az országban, az egyik legkeményebb oktatási rendszer a mienk, míg odakint boldogan megvan akárki, mert kb összeadnia kell tudni középiskolában és kész. Sokkal boldogabb, jobb életük van.

2013. máj. 17. 20:24
 40/43 A kérdező kommentje:
39-es, teljesen egyetértek veled! Jobban meg sem tudtam volna fogalmazni. Azért nem ejt ez annyira kétségbe, mert hálistennek a családom ennek ellenére boldogan tud élni, egy kicsit talán az átlag fölött. De szörnyű belegondolni abba, hogy valaki nem tud kitörni a szegénységből, nem tud boldog lenni, mert máson sem jár az esze, mint hogy miből fogja kifizetni a számlákat, vagy enni adni a gyerekeinek. És sajnos javulásra sincs nagyon kilátás itt. Én 17 éves vagyok, de nem Magyarországon képzelem el az életemet. Nem tudnék itt maradni, miközben ezt látom. Az, hogy van lehetőségem kimenni, nagyon sokat jelent nekem.
2013. máj. 18. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!