Ha akárkivel kicserélhetnéd az életedet, megtennéd?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, miért, és kivel?
16: nem kifelé mutatja ezt, hanem én ismertem meg őt. számtalan szituban, helyzetben, együtt sírunk, nevetünk, ismerem őt. és magam is.
egyszerre szakítottunk szinte (a párom ikertesójával járt) amíg én rémálmokon mentem keresztül, meg végigbőgtem egy hetet, úgy, hogy ma is gondolok rá, ő addig azon volt kiakadva, hogy még jó, hogy nem röhögte el, amikor kidobták, mert épp be volt állva. nos, szóval nem csak magamutogatás, meg álarc a csaj. ja és sorolhatnék még ilyeneket rengeteget.
13-as voltam.
Attól függ. Egy pár napra szivesen kipróbálnám valaki más életét, aki lehetőleg egy eltérő kultúrából/rasszból származik. Szeretek más kúltúrákat, népszokásokat megismerni.
Örökre viszont nem hiszem, hogy cserélnék.
Jó muri lenne, de csak X időre és azt is nagyon meggondolnám, hogy kivel cserélek. :)
Volt erről egy film is. Azt hiszem a "Tökös csaj". :D
Nah én olyannak képzelném el azt a bizonyos cserét.
Nem.
Ha híres vagy, rengetegen tudni akarják a legjelentéktelenebb dolgokat is rólad, nem átallanak zaklatni akár személyesen, akár virtuálisan, vagy feltúrni a szemeted, ellopni a postád, és milliószor megkérdezik tőled, pl. hogy hány kiló vagy, vagy milyen magas.
Úgy gondolom, hogy az a híresség nagyon bátor ember, aki saját maga ír közösségi oldalon a követőinek, de nagyon nehéz dolga van, méghozzá azért, mert baromi nehéz megtartani a határvonalat a sztár imidzse, és a magánélete között.
Szóval gondold el, hogy pl. kiírja: "Bakker, de fáj a fejem!" Erre mindenki ráír millió kommentet, és már rögtön eltűnik a határvonal, mert rákérdeznek személyes dolgokra, pl. egészségi állapot, betegségek. Ő meg lehet olyan naiv, hogy válaszol is, és már ezelőtt elindulnak a találgatások és pletykák. Kész a baj.
Vagy akár személyesen: lemégy a boltba, és hirtelen tömegek ugrálnak feléd visítozva, és közlik veled, hogy te ki vagy, és mindenki azonnal közös képet és aláírást akar. Nagyon nehéz ezeket az őrülteket úgy leakasztani magadról, hogy ne sérüljön a rólad kialakult kép, meg ők se sértődjenek meg, de azért észrevegyék, hogy ciki a viselkedésük.
hát fele-fele.
igen azért, mert vannak akik jobb helyzetben vannak: gazdagabbak, meg népszerűbbek, mindenki kedveli őket és mindent megkapnak amit akarnak. akiknek jobb fej szüleik vannak, mert nem verik éjjel-nappal, azokkal szívesen cserélnék.
hát de inkább nem. amire szükségem van az megvan: lovagolhatok, cicáim vannak, kutyáim, nem vagyok elégedetlen semmivel, van egy kecském. nélkülük nem tudnék élni. van rengeteg barátom és nem szívesen cserélnék senkivel életet, mert akkor nem láthatnám őket többé!
egyébként néha úgy érzem az iker tesómat az egész család jobban szereti. mert tipikus jó kislány. ha két szaktanárival és egy monoklival lépek be, már 2 hét szobafogság (kivéve iskola és sportolás, kutya-macska és kecske etetés)
de sosem cserélnék vele. mert Mek nem az övé! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!