Ha akárkivel kicserélhetnéd az életedet, megtennéd?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, miért, és kivel?
én kicserélném bnőmmel
magabiztos és rafinált, minden pasit megkap, abszolut nyitott, közvetlen személyiség, soha nincs zavarban, de nem lehet átverni, van esze, ha megesik, hogy csalódik valakiben, szinte azonnal talpra áll, meg sorolhatnám.
13.
Látod, ilyen dolgok miatt nem cserélnék. Ő kifelé ezt mutatja, de ne hidd, hogy nem szorong otthon esténként és tölti sírva gy-egy éjszakáját. Neki még rosszabb, mert valami oknál fogva azt hiszi, ezt a külvilág nem tudhatja meg.
Nem tudom hány éves vagy, de idővel szerintem rájössz, hogy te is vagy olyan, mint ő. Csak a látszat néha csal, az értékeket pedig elő kell hozni. :)
Hmm én is meglepődtem ezen a sok nem-en, persze pozitívan :)
Kiskoromban gyakran gondolkoztam ezen, persze ált. akkor amikor kikaptam és tesómnak adtak igazat, aztán egy idő után rájöttem, hogy van amikor ő kap ki... Azóta nem :)
Illetve mindenkinek vannak rossz dolgai lehet, hogy mi nem látjuk, de attól még ott vannak.
néha a külsőmet kicserélném, de a belsőmet soha. a 25 év alatt jól megismertem magam, tapasztaltam dolgokat, és még mindig tart a folyamat :) nem lenne kedvem egy másik ember életét kipróbálni, mert a sajátomat akarom jól csinálni.
pont most gondolkodtam azon, hogy iszonyat jó dolgom van, becsülöm is, hogy ilyen helyre pottyantott a gólya :)
Nem tenném meg, mert bár vannak nehézségek az életemben, pénzhiánnyal, munkanélküliséggel küszködöm, de ennek ellenére boldog vagyok. Enyém a legjobb család a világon, imádom a szüleimet, tesóimat. Párom is egy fantasztikusan rendes ember, és a barátaimban se csalódtam még (olyan eget rengetően legalábbis), valahogy vonzom a jó embereket. Talán jó az emberismerő képességem :) A nehézségeket pedig le fogom előbb-utóbb küzdeni, biztos vagyok benne. Milliomos, gondtalan pedig nem lennék, mert egyrészt unalmas másrészt utálnám, ha a seggem alá raknák a házat, autót, mindent. Jó büszkének lenni arra, amit önerőből értem el.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!