Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Attól nőies egy nő, hogy...

Attól nőies egy nő, hogy "megíjed" mindentől, ami "természetes"?

Figyelt kérdés
Ülünk a tanteremben,(középisk) és nagy csönd, és erre felugrik az egyik lány és ilyetszól: "Fúúúúúj! Ott egy bogáár!!!" Mindenki odanéz, és mondja tovább: Csapjátok le! Fúúúj! Fúúúj Fúúúj! És még szőrös is! (jó a látása, ha kb egy olyan pici bogarat, amit még nagyítóval is alig látnánk, látja, hogy szőrös) Melette 1-2 barátnője si felugrik és mondja, hogy: "Fúúúj, de gusztustalan!, Csapd le!" Kb. az összes fiú, és egy két fiúsabb lány is nevet rajtuk... Tanárnő, oda megy, megfogja és kidobja az ablakon. Jön a szöveg: "Fúúúj, tanárnő megmerte fogni, azta gusztustalan bogarat?" Szerintem ez nem olyan nőies, vagy ettől nők a nők? Hogyha van valami bogár, akkor szóljunk a fiúknak...? Ja, ugyanez az egerekkel, ment egy egér a sufniba és azt hallom, hogy kiáltozik valaki: "Fúúúj, itt egy egér!!! Gyere már! Gyorsan! Üsd le! Fúúúj!(szerintem az egér már hallás károsodott lett... szegény jószág) A nőkben benne van eza "Fúúj nem nyúlok hozzá"? Vagy 1-2 nő miért ilyen?
2009. aug. 16. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

"Attól nőies egy nő, hogy "megíjed" mindentől, ami "természetes"?"

Nem, ez nem nőies, hanem piсsás. Nem ugyanaz.

2011. okt. 30. 00:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez egy buta sztereotípia, mint annyi más a nőkkel kapcsolatban. Kedves lányok: egy igazi és tudatos nő ott "kezdődik", hogy minden alkalommal harcol ezek ellen (rámutatva, hogy milyen igazságtalanok, üresek.)

Minden embernek vannak fóbiái. Az európai népesség kb. 25 %-a araknofóbiás: üvöltve kiszaladna a világból egy termetesebb pók láttára. Férfi vagy nő, - a hideg futkározik rajta. A nők könnyebben, természetesebben nyilvánítják az érzelmeiket - összesen erről van szó. (Amúgy: az egerek például kifejezetten aranyos jószágok - a lakáson kívül. És nő vagyok...)

2011. okt. 30. 09:03
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát, a pókoktól én is visítófrászt kapok, ez van.De tudom ám, hogy sok pasi is irtózik tőlük, csak legfeljebb tagadja ;)

A bogarak többsége szerintem aranyos, nincs mit félni tőlük.

De ha már egy apró bogártól így félnek, nagyon szívesen megnézném, mit csinálnának, ha egyszer egy lótücsköt, vagy pókszázlábút látnának? :D Azok csak az igazán szép teremtmények!

2012. ápr. 16. 13:40
 24/25 anonim ***** válasza:

Én egyedül a pókoktól irtózom, persze nem olyan szinten, hogy sikítozzam tőlük, de roppant idegesít, ha rajtam mászik egy vagy a hálójához érek. A darazsakkal pedig óvatos vagyok. Egyszer megcsípett egy, de szerencsére allergiás nem vagyok.

Kislány korom óta szeretem az állatokat, és meg is fogtam szó szerint kígyót-békát, bogarat, amitől némelyik felnőtt is rosszul lett / "Fúj, hogy tudod lány létedre azt a cserebogarat kézbe venni?"

Van, aki a deguimtól is irtózik, csak azért, mert rágcsálók.

A kérdésre kitérve, nyilván van, aki csak rájátszik és figyelemfelkeltésből cirkuszol, viszont van, aki fóbiától szenved. Az utóbbi nem tehet róla, velük pszichológus foglalkozik, hogy legyőzze a félelmet.

2012. ápr. 16. 14:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Miért, hány évesek vagytok?
2012. ápr. 16. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!