Attól nőies egy nő, hogy "megíjed" mindentől, ami "természetes"?
ez tényleg hiszti amit leírtál. de viszont én nagyon rettegek a csúszómászóktól,nem tehetek róla,ez fóbia,betegség,én nem játszok rá soha tényleg,de sajnos ez van:'( pszichológus is próbált már meggyógyítani,sikertelenül..mert rémálmaim is voltak ezzel kapcsolatban.
16L
Irigylema problémáitokat :D
Se pro, se kontra, ettől se nőiesebb se kevésbé nőies nem lesz senki....ez egyszerüen egy hülyeség aminek semmi köze a nőiesség kérdéséhez....de középsuliban még ezek a legnagyobb gondok a nemi identitás terén, megértem én :D
sajnos az ilyen "hisztis libák" (ahogy valaki nagyon jól megfogalmazta előttem) tényleg ettől érzik magukat nőnek és azt hiszik, hogy ez cuki,hogy ők félnek mindentől és hogy majd a pasik úgy érzik, h meg kell őket védeni... hát rosszul hiszik, de ezt hiába magyaráznád, nem jönnének rá :)
gimiben a koliban én voltam a bogaras lány... volt kb 100 lányszoba, azok közül ha valamelyikben bogár vagy egér volt, egyből jöttek hozzám akár az éjszaka közepén is, hogy jajj de félnek, csináljak valamit...a cserebogár rajzáskor volt a legrosszabb :) tele voltak a wc-k, zuhanyzók is a cserebogarakkal, nekem meg mindenkit kísérgetni kellett,mert csak én tudtam hozzányúlni a bogarakhoz és kidobni őket... az egerekkel ugyanez a helyzet
valamelyik nap a lovardában,ahová járok,elszabadult egy bébiegér...azt hittem, majd nekem kell megfognom,mert a lányok elkezdenek sikítozni, de nem tették,hanem megpróbálták elkapni:) ekkor jöttem rá, hogy nem mindenki olyan hülye liba, sőt, aki állatokkal foglalkozik(pl lovagol), azok nem félnek megfogni egy kisegeret
a sors iróniája, hogy a párom pókfóbiás :D így a munkám nem ért még véget, mert mindig nekem kell otthon a pókokat kipakolni az ablakon :D (20/L)
Az se szexi (és nem szexy), ha nem tudsz helyesen írni.
Mindenki itt jön a vagány dolgaival, hogy neki ilyen kígyó volt a nyakában, ő olyan pókokat tűr el a hajában, és ehhez hasonlók. NEM nyávogok, nem sikítozok, de azért azt, hogy valaki kényeskedik, és sivalkodik, azt ne azonosítsátok már azzal, hogy az egy hisztis p*csa, akit kiráz a hideg a csúszómászóktól. Szeretem az állatokat, de kiskorom óta vannak rémálmaim különféle kígyókkal, bogarakkal, allergiás vagyok a darázscsípésre, nekem ne mondja senki, hogy szeretnem kellene az ilyen rovarokat, hüllőket. A kérdező pedig inkább tanuljon meg helyesen írni, mert én lehet, hogy félek a csúszómászóktól, de legalább vagyok annyira művelt, és tanult, hogy helyesen tudjam használni kedves anyanyelvünket.
Az egereket nagyon szeretem. Nem értem, hogy félhetnek tőlük. A bogarak, hernyók közül, vannak kifejezetten kedvenceim, de van amelyiktől a világból ki tudnék rohanni. Ezek a cserebogár és a csótány, na meg a sáska, ami elég gyakran előfordul a lakásban, nyaranta. Ja és a krumplibogár. Ha cserebogár rajzás van, szerencsére azt hiszem csak 4 vagy 5 évente és kint sétálok este a kutyával, a hideg kiráz, borzasztó undort érzek.... phú nem is tudom leírni és ha rám szállna,( mint ahogy egyszer előfordult, hogy a bokámon lévő sebemre szálltak, hát bizony szégyen a futás, de hasznos futottam hazáig, a raj meg egy darabig utánam) szóval valószínű, hogy sikkantanék egyet. Lehet, hogy ezért van bennem rossz érzés nem tudom, mert például Anyukám kedveli ezeket a bogarakat és a krumplibogarakat is. Ő szedi le a bogarakat a krumpliról, biokertészet van nálunk :) És én is megkérdeztem már, hogy hogy mered leszedni, nem undorodsz? Erdei siklót láttam már többször kirándulás alkalmával, megnéztem őket, mert akkor láttam először élőben. De ennyi, nem fognám meg, meg ilyesmi, de nem félek tőlük. A pókokat takarítás közben én is kiviszem, de azokat a különböző nagy kerti pókokat, jobban szeretem a lakásomon kívül látni. Agyon nem csapnám őket, mert sajnálnám őket.
Szóval, lehet, hogy a lányok egy kicsit rájátszottak, de szerintem természetes reakció volt, csak egy kicsit eltúlozva, Istenem csináltak egy kis show műsort, nagy ügy :D Én ezen inkább nevettem volna a többiekkel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!