Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez természetes? Milyen az...

Bogee123 kérdése:

Ez természetes? Milyen az ilyen lány?

Figyelt kérdés
Láttam valahol facebookon, hogy az egyik barátnőm egy csajnak a képét lájkolta ahol csücsörítet és volt rajta ilyen háromszínű ( ezüst, arany, rózsaszín ) szemhéjfesték és nagyon vastag fekete kihúzó meg nagyonnagy adag szempillaspirál, hogy már majdnem függőleges volt a szempillája a szemfestéktől! Egy csomó púder és alapozó, ehez sötétrózsaszín rúzs és az arccsontjain vagy egy kiló pirosító. Nah. Egy kelég rendesen kivágott felső, amiből a 85-ös melle félig kilátszott, természetesen ezüstszőkére festett, tupírozot haj. És erre barátnőm ezt írta: Jahjj de széép vagy sziweem. :$$ bárcsak énis ilyen csinos lennéék..♥ na ez nagyon felidegesített hogy hogy lehet az a csaj csinos, ha egy csontváz.
2011. jún. 4. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Van akinek tetszik. Ne irigykedj.
2011. jún. 4. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó. A barátnődnek tetszik, ő szeretne ilyen lenni, neked meg nem. Akkor most konkrétan mi is a problémád?
2011. jún. 4. 15:04
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

az én szememben egyáltalán nem természetes...első felindulásból leszoktam őket qurvázni!ja és akkor az ilyen képek alatt folyik a következő beszélgetés?de cééép vagy<3 válasz:jajj nem ísss...:Ste szebb válasz:nemmm te szebb vagy cícahh....(és kb ezt folytatják vagy 50 kommenten keresztül...)

falra mászok az ilyenektől!

2011. jún. 4. 15:07
 4/14 anonim válasza:
67%
hát vanilyen... lehet h csak nyalizni akar,v le akarja égetni h másnak nem tetszik és nemjó v nemtom:S ilyen van velem is engem is idegesít ilyenkor...de lehet h azért mondja h szal inkább úgy mondja mint anyukád.mindenki az anyukája mindig :jajjj de szép vagy!ilyesmik...
2011. jún. 4. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Na most a smink és az öltözék a baj, vagy az, hogy egy csontváz? :)
2011. jún. 4. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De hogy lehet valaki 85-ös mellbőséggel csontváz? Nekem is annyi, ráadásul én ott vagyok a legszélesebb, mégis enyhén túlsúlyosnak érzem magam.
2011. jún. 4. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Tegyen fel magáról egy képet smink nélkül is. Kíváncsi vagyok, úgy is "cép" lenne? :D Egyébként az ilyenek 30 éves korukban már ráncosodni szoktak a sok alapozótól stb. mert általában még az utcára sem mernek kimenni nélküle + push up melltartó. Szóval szerintem semmi irigyelni való nincs rajta.
2011. jún. 4. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus mai pics*baba. :'D Sajnos vannak olyanok,akik emiatt ,,menőnek" érzik magukat. :) Ez van,sztem szánalmasak. [link] Kb ilyen lehet,nem?
2011. jún. 4. 15:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Én attól vagyok teljesen ki amikor magukat fotózzák a tükör elött,csücsörítenek és fehérre van vakolva a szájuk:D Uram atyám....ez tetszik a pasiknak???szerintem ez a legalja:D
2011. jún. 4. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Mi a bajod vele? Ha annak a lánynak ilyen a stílusa, akkor legyen. Amúgy meg miért ne lenne természetes az, ha valaki nőiesen kifesti magát, mutatja magán a szépet. Biztos irigykedsz rá!
2011. jún. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!