Bogee123 kérdése:
Ez természetes? Milyen az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Láttam valahol facebookon, hogy az egyik barátnőm egy csajnak a képét lájkolta ahol csücsörítet és volt rajta ilyen háromszínű ( ezüst, arany, rózsaszín ) szemhéjfesték és nagyon vastag fekete kihúzó meg nagyonnagy adag szempillaspirál, hogy már majdnem függőleges volt a szempillája a szemfestéktől! Egy csomó púder és alapozó, ehez sötétrózsaszín rúzs és az arccsontjain vagy egy kiló pirosító. Nah. Egy kelég rendesen kivágott felső, amiből a 85-ös melle félig kilátszott, természetesen ezüstszőkére festett, tupírozot haj. És erre barátnőm ezt írta: Jahjj de széép vagy sziweem. :$$ bárcsak énis ilyen csinos lennéék..♥ na ez nagyon felidegesített hogy hogy lehet az a csaj csinos, ha egy csontváz.2011. jún. 4. 15:01
11/14 anonim válasza:
utolsónak:a kérdező leírása szerint neked ez a természetes,nőies smink...??
12/14 anonim válasza:
milyen az ilyen lány? divatos. xD
mindenkinek más tetszik amugy, ne foglalkozz vele.
nagyon sok pasi csak szutyok k...k tartja őket.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm commenteket.
Jaa, szerintem ez undorító és tudom, hogy tönkre fog menni hamar és ráncos lessz.. mire van akkor a botox, ami idegméreg? vagy felvarratja a ráncait ésmég a mellét beszilikonozza? háát...amúgy smink nélkül csúnya, mert egyszerű arca van, semmi különleges és sötétbarna hajú.
2011. jún. 5. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!