Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Attól nőies egy nő, hogy...

Attól nőies egy nő, hogy "megíjed" mindentől, ami "természetes"?

Figyelt kérdés
Ülünk a tanteremben,(középisk) és nagy csönd, és erre felugrik az egyik lány és ilyetszól: "Fúúúúúj! Ott egy bogáár!!!" Mindenki odanéz, és mondja tovább: Csapjátok le! Fúúúj! Fúúúj Fúúúj! És még szőrös is! (jó a látása, ha kb egy olyan pici bogarat, amit még nagyítóval is alig látnánk, látja, hogy szőrös) Melette 1-2 barátnője si felugrik és mondja, hogy: "Fúúúj, de gusztustalan!, Csapd le!" Kb. az összes fiú, és egy két fiúsabb lány is nevet rajtuk... Tanárnő, oda megy, megfogja és kidobja az ablakon. Jön a szöveg: "Fúúúj, tanárnő megmerte fogni, azta gusztustalan bogarat?" Szerintem ez nem olyan nőies, vagy ettől nők a nők? Hogyha van valami bogár, akkor szóljunk a fiúknak...? Ja, ugyanez az egerekkel, ment egy egér a sufniba és azt hallom, hogy kiáltozik valaki: "Fúúúj, itt egy egér!!! Gyere már! Gyorsan! Üsd le! Fúúúj!(szerintem az egér már hallás károsodott lett... szegény jószág) A nőkben benne van eza "Fúúj nem nyúlok hozzá"? Vagy 1-2 nő miért ilyen?
2009. aug. 16. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%

Ez a reakció hisztis libára vall... mindkettő... De sok nő ilyen :/ Lehet, hogy valami evolúciósan rosszul kialakult túlzott reakció...

Nekem volt már házi egerem, patkányom, másfajta egerem, szeretnék hüllőt is tartani és volt már a kezemben vizisikló és a nyakamban kockás piton.

Bár én sem vagyok egy átlagos, szerintem szánalmas, ha egy nő így viselkedik... Nekem még patkányt meg csótányt (meg még néhány állatot) boncolnom is kellett már, mégsem fújoltam...

21/L

2009. aug. 16. 20:47
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez szimplán idegesítő, nem nőies. Oké, van pár bogár, amelyiktől én is sikítófrászt kapnék, de nem kezdek el minden kis sz*r miatt nyávogni.

22/L

2009. aug. 16. 21:05
 3/25 A kérdező kommentje:

Ez a videó, hasonló mint a kérdés...

http://www.youtube.com/watch?v=aUtqFuZXRuM

Nem tudom, de én semmi pénzért nem élnék ilyennel! :D

2009. aug. 16. 21:05
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos nő vagyok, de néhány állattól én is irtózom. Pl. csótány és azok a hatalmas molylepkeszerű izék. Ezt nem én akarom így. Viszont semmi bajom az egerekkel,patkányokkal, kígyókkal. Simogattam már óriáscsótányt, gyerekkoromban játszottunk hernyókkal. A pókokat, bogarakat ha rám kerülnek,lesöpröm magamról, de nem irtózom betegesen tőlük.A lakásba került pókokat egy zsepi segítségével szoktam visszajuttatni a természetbe, épségben. Ezek a lányok gondolom jócskán rájátszanak. Talán azt hiszik ettől, meg a gügyögős beszédtől (uncsizom, stb.) lesznek nőiesek.
2009. aug. 16. 21:13
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, ez nagyon durva!

Még akkor sem produkálok ilyet (még meg sem közelítem ezt ) mikor lódarázs száldos körülöttem, pedig fóbia-szerűen félek a fullánkkal rendelkező rovaroktól, fogalmam sincs miért... De nem akadok ki tőlük így, hanem elviselem, vagy inkább arrébmegyek, vagy elhessegetem lassan... De sosem sikítozok tőlük, pláne nem így.

Amikor meg valaki egy totál veszélytelen (most a hordozott kórokozóktól tekintsünk el) állattól fél így, az még totál érthetetlen is számomra.

(első voltam)

2009. aug. 16. 21:15
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a viselkedés tényleg beteges és szerintem is rájátszanak valamennyire....

Én is irtózom a bogaraktól, iszonyatosan félek a pókoktól, de nem vinnyogok így. Volt már, hogy ráesett a fejemre egy olyan bogár amit küönösen utálok, tudtam hogy az mert akkor volt a szezonja, társaságban voltam éppen. Majd kiugrott a szívem a helyéről, legszívesebben sírva fakadtam volna, de levettem és eldobtam. A többiek max. annyit vehettek észre, hogy utána kirázott a hideg.

A pókos storym meg az, hogy egyszer mentem hátra az udvaron, és fejmagasságban belebotlottam egy nagy pókhálóba, aminek pont a közepén volt egy nagy undorító pók hatalmas potrohhal és érdekes kültakaróval... Lehetek, hogy sikítottam egy rövidet, de az volt bennem hogy minél gyorsabban el kell takarodnom, szóval futottam. :D De nem szoktam így hisztizni.... Viszont arról sem tehetek, hogy ezektől frászt kapok.

2009. aug. 16. 21:57
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nők nem viselkednek így, csak az elkényeztetett kis pics@k meg a plázacicák. Én is nő vagyok a javából, de ez nem abban nyilvánul meg, hogy visítozok egy pók vagy egy bogár látványától. Ma akkor visítozhattam volna éppen eleget, mert szőlőszedés közben vagy 10 fehér pók landolt a hajamban meg a vállamon. Egyedül a békától undorodok, de nem félek attól sem, és nem szoktam visítozni tőle, egyszerűen csak kikerülöm őket. Ez persze nem azt jelenti, hogy imádom a bogarakat meg a férgeket, mert azért ha nem muszáj nem fogdosom a hernyókat, de nem félek tőlük. A visítozás meg csak hiszti és feltűnési viszketegség.
2009. aug. 16. 21:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem a baráti és ismeretségi köröm a fiús lányok közé sorol. Az ízeltlábúakat én sem szeretem, főként azokat, amik röpülnek, de azért nagy visongást nem csapok miattuk. Inkább jól lecsapom őket szépen, csendben. Persze, ha pl. a nyakamba esik, azért némi hangot én is adok ki, és megpróbálok arrébb ugrani, mióta egy valami jól megcsípte a hátamat, és feldagadt szép púposra. A szőrös kis állatokkal, békákkal, csigákkal semmiféle problémám nincs, kifejezetten szeretem őket. :D

Ez, amit leírtál a kifejezetten HP-ra vall, aki mindent túldramatizál, mert azt hiszi, ha feltűnően viselkedik, az a menő. :D

2009. aug. 16. 21:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
21.59-es vagyok. Bocs, lemaradt, hogy 27/L. :D Kicsit már álmosodom...
2009. aug. 16. 22:05
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez műhiszti, túljátszása a női érzékenység sztereotípiájának. Bevallom, ha közelről meglátok egy patkányt, én is felordítok, de nem ragozom agyon a dolgot, hogy "fúúúúj de undííí, jujj hogy meritek megfogni, ti nem féltek?"

23 L

2009. aug. 16. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!