A magyaroknak mi a véleménye a határontúli magyarokról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 07:10
1/28 anonim válasza:
Milyen véleményemnek kellene lenni? A határainkon túl,szerte a világban élnek magyarok.Mindenkit magyarnak tartok közülük.
2/28 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz:)
3/28 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz. :D
Nincs semmi rossz véleményem, mivel valószínűleg azért élnek ott mert vagy ott is születtek vagy ott találtak munkát.
4/28 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőhez:D
5/28 anonim válasza:
Hát igazából én sajnálom, hogy nem lehetnek a mi országunk részei és egy másik országban élnek, de megdobogtatja a szívem, ha pl. olyan külföldi országban járok, ahol egész falukban városokban magyarok élnek és büszkén felvállalják a származásukat. =)
6/28 anonim válasza:
Sokan nem tekintik Őket igazi magyarnak, és azonosítják Őket azzal az országgal ahol laknak. Sőtt sokak kifejezetten utálják Őket. Főleg azok akik
7/28 anonim válasza:
...folyt alkalmi munkákból próbálnak tengődni, és ezeket szivesebben adják a határontúli magyaroknak mert Ők kevesebbért is megcsinálják.
8/28 anonim válasza:
Én szerintem ök is magyarok de néhányuk azért mentek el mert ezt szeretnék letagadni amilyen hirünk van külföldön, talán ezért lehet "rosz" hir... de én önmagában senkit nem hibáztatok :) (max a kormányt)
9/28 anonim válasza:
"de néhányuk azért mentek el mert ezt szeretnék letagadni amilyen hirünk van külföldön"
Nem ők hagyták el az országot, hanem az országhatár hagyta el őket Trianonban
10/28 anonim válasza:
A romaniai magyarok otthon "budos magyarok", magyarorszagon meg "budos romanok" Nekem mint Erdelyben elo magyarnak ez a tapasztalatom...es akkor meg fel sem hoztam dec. 5-et... na az sokmindent elmondott arrol, hogy kinek mi a velemenye...
sajnos...
trianont sem mi akartuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!