Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gond a magyaroknak hogy...

Miért gond a magyaroknak hogy több lesz a cigány mint a nem cigány?

Figyelt kérdés
Miért rinyálnak állandóan a magyarok? Hiszen az ő hibájuk ezt akarták most akkor miért nem viselik el?
2010. febr. 1. 09:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
42%

Hiba???

Viselik el???

Ez nem "hiba" ez nem "elviselés" kérdése.

Ez a társadalmi helyzet. Honnan tudod, hogy több lesz, honnan tudod, hogy ez baj lesz?

Mi vagy te? Jós, jövőbelátó, vagy isten?

Miért gond? Ja, nekem nem gond. (Nem vagyok cigány, de ez nem nekem lényeg, hanem nektek..)

2010. febr. 1. 09:32
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért gond mert egyre több munkakarülőt kell eltartani azoknak akik normálisan dolgoznak.
2010. febr. 1. 09:37
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért gond, mert többségében nem dolgoznak , és nem is akarnak, agresszívek, és egy idő után, a dolgozó magyarok, már nem tudják eltartani, és nem fogják elviselni őket.

Egyébként ez nem a magyarok hibája, hanem az eddigi kormányoké, akik támogatták őket ebben az "életmódban". Hidd el nem akarja ezt senki, elviselésből, pedig már eddig is ötösre vizsgáztunk, de azért a magyarok többségénél már kezd betelni a pohár, pártállástól függetlenül.

2010. febr. 1. 09:53
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk én azért tartom gondnak,mert mondjuk ez itt Magyarország,és az lenne a normális,ha magyarok laknák..Ha gyűlnek a cigányok,és elfogy a magyar,kérettessék meg,hogy legyen a neve is Cigányország!Nincs igazam?Amúgy itt már szerintem aligha van magyar származású ember..Bevegyültek a különböző népek,és már külföldön is a magyarokra azt hiszik,hogy ha magyar,akkor gipsy.Mindegy,engem nem érdekel,csak e bántsanak,mert olyan agresszívak,hogy még talán a törökök is kedvesebb emberek,de ez csak az én véleményem...amúgy én nem vagyok cigány..
2010. febr. 1. 10:03
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
a mi hibánk? áruld már el, hogy miért a mi hibánk?
2010. febr. 1. 10:05
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Kinyalták a politikusaink a seggüket, mert az félmillió szavazat legalább, eltartani meg nekünk kell őket:D
2010. febr. 1. 10:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha több lesz a cigány mint a magyar akkor kitől fognak rabolni,lopni,segélyt követelni a tisztelt buckalakók?Különben a politikusok hibája akik a szavazatért segélyekkel,pénzzel,stb tömték őket.Nekem egy sem hiányzik,mind elmehetne innen jó messzire.
2010. febr. 1. 10:16
 8/29 A kérdező kommentje:

"a mi hibánk? áruld már el, hogy miért a mi hibánk?"

90ben az mdf csp 3 gyerekig aztán adókedvezmény ezután a baloldal azzal riogatott,hogy ki akarják irtani a magyarokat.

94-ben ki nyert??

Most megint mit akar a többség hogy a szociális rendszert át kell alakítani.

Kik éltek a szociális rendszer lehetőségével?

Kik szavazták meg 94 őket?

A többség azaz mi.

A mi hibánk nem a politikusoké.

Őket mi választottuk.

Széchenyi István:

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

2010. febr. 1. 10:28
 9/29 anonim ***** válasza:
Kihagytad 98-at amikor O.V. a színpadon együtt ünnepelt F. Flórián buckalakó vezérrel:P
2010. febr. 1. 10:33
 10/29 anonim ***** válasza:

utolsóhoz:

aki egyébként a fityesz ogy. képviselője:DD

2010. febr. 1. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!