Miért gond a magyaroknak hogy több lesz a cigány mint a nem cigány?
Hiba???
Viselik el???
Ez nem "hiba" ez nem "elviselés" kérdése.
Ez a társadalmi helyzet. Honnan tudod, hogy több lesz, honnan tudod, hogy ez baj lesz?
Mi vagy te? Jós, jövőbelátó, vagy isten?
Miért gond? Ja, nekem nem gond. (Nem vagyok cigány, de ez nem nekem lényeg, hanem nektek..)
Azért gond, mert többségében nem dolgoznak , és nem is akarnak, agresszívek, és egy idő után, a dolgozó magyarok, már nem tudják eltartani, és nem fogják elviselni őket.
Egyébként ez nem a magyarok hibája, hanem az eddigi kormányoké, akik támogatták őket ebben az "életmódban". Hidd el nem akarja ezt senki, elviselésből, pedig már eddig is ötösre vizsgáztunk, de azért a magyarok többségénél már kezd betelni a pohár, pártállástól függetlenül.
"a mi hibánk? áruld már el, hogy miért a mi hibánk?"
90ben az mdf csp 3 gyerekig aztán adókedvezmény ezután a baloldal azzal riogatott,hogy ki akarják irtani a magyarokat.
94-ben ki nyert??
Most megint mit akar a többség hogy a szociális rendszert át kell alakítani.
Kik éltek a szociális rendszer lehetőségével?
Kik szavazták meg 94 őket?
A többség azaz mi.
A mi hibánk nem a politikusoké.
Őket mi választottuk.
Széchenyi István:
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
utolsóhoz:
aki egyébként a fityesz ogy. képviselője:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!