Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gond a magyaroknak hogy...

Miért gond a magyaroknak hogy több lesz a cigány mint a nem cigány?

Figyelt kérdés
Miért rinyálnak állandóan a magyarok? Hiszen az ő hibájuk ezt akarták most akkor miért nem viselik el?
2010. febr. 1. 09:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%

Eléggé el van b*szva már ez az ország így is.

1. Ha 90% roma lenne, akiknek a 90 %-a nem dolgozik ki tartaná el őket? Vajon elkezdenének dolgozni?

Kik dolgoznának Magyarországon? Importálnának kínaiakat?

2. Most "elvileg" a magyarok dolgoznak, a cigányok nem.

Pályakezdő magyarként nem kapok munkát, pedig nem kommunikáció szakos voltam.

Miért nem kap Mo.-n egy kezdő mérnök munkát? Pályakezdőknek már segélyt sem adnak, ehelyett a munkáltató fog kapni kedvezményt, ha alkalmazza.

A kisebbségnek miért nem az van, ami a pályakezdőknek? Hogy nem ő kapja a pénzt, hanem a munkáltatónak kerülne feleannyiba?

Magyarországon kiknek van munkalehetőség? Elvileg az alacsonyabb képzettségűekből van hiány a munkaerőpiacon, itt a romáknak valószínűleg lenne helyük.

A felsőoktatásba is tolják őket, pár fazont ismertem, akik már 10 éve ücsörögnek az egyetemen vmi "felsőoktatásban tanuló romákért" pénztámogatással. Miért? Szegény lehet bizonyítani akarna, de ha nem tud számolni küldjék BTK-ra, itt csak feleslegesen költik rá a milliókat.

Mo-n a romákkal meg mindennel együtt valami nagy reformot kellene végrehajtani. Már most fejetlenség van, mi lesz később?

Egy magyar

2010. dec. 7. 13:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Az hogy én MAGYARországon akarok élni, és az, hogy összeomlik a sok nem dolgozó cigánytól az ország gazdasága.
2010. dec. 7. 17:21
 23/29 anonim ***** válasza:

A cigányok ma is azt az életformát élik, mint 50-100 évvel ezelőtt: az asszony dolga a háztartás és a gyerekek gondozása, az ember szava szent a családban, és sok gyerek születik.

Régen ez a magyaroknál is így volt, hogy sok gyerek született, ezért nem volt feltűnő a cigányok léte.

De manapság a magyaroknál kevés gyerek születik. Sokan 30 éves korig meg sem házasodnak, illetve 1-2 gyereket vállalnak csak.

Ez sokszor a magyarok hibája is, mert egy olyan házaspár, ahol mondjuk mindkét fél rendelkezik munkahellyel (tehát nem halnak éhen), teszik magukat, hogy " még nem merek gyereket vállalni a megélhetés miatt", meg aztán: "meg kell tervezni a családot" ... hát sztem egy családot nem tervezni kell, hanem csinálni, és ne legyen fontosabb a karrier meg a tanulás, hanem igenis a család legyen az első. Mondjuk 40-50 éves korban mi ad az embernek örömet? a gyerekei, vagy a 2 diplomája??

A romák nem sz*roznak sokat, már 20 éves kor körül gyerekük van.

Ettől függetlenül engem is aggaszt a helyzet, mert néhány évtized múlva nem lesz aki fizesse az adót, de a magyaroknak is a család kellene hogy az első helyen álljon, nem pedig a karrier és a pénz....

2010. dec. 7. 18:50
 24/29 anonim ***** válasza:
És miért válaljanak a Magyarok gyereket? Hogy legyen a cigány gyerekeknek kit ütni az iskolában???
2010. dec. 7. 23:20
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát ilyen hozzáállással akkor egy magyar se vállaljon gyereket.....
2010. dec. 8. 07:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Jaa.Nem téged ütnek hanem a gyerekedet,az meg kibirja,nem?
2010. dec. 8. 11:45
 27/29 anonim ***** válasza:
Akkor tehát? Megint ugyanoda lyukadunk ki, ne legyen a magyarnak gyereke, mert a cigányok megverik?
2010. dec. 8. 12:14
 28/29 anonim ***** válasza:

Bátyám gyerekei mindennap sirva jönnek haza az iskolából mert állandóan verik a cigányok.Áttlehetne rakni őkett más osztályba,de azok is tömve vannak cigókkal.

Én a multkor felmentem az iskolába,kb 3méterről nekivágtam a cigányge.it a táblának az egész osztály előtt.De egy hét mulva újrakezdték a keménykedést.

2010. dec. 8. 17:38
 29/29 anonim ***** válasza:

De amúgy valóban igaz hogy egyben nekünk magyaroknak is hibásak voltunk ebben minek kellet befogadni a cigányokat? hagytuk volna inkább hogy vándoroljanak tovább csak ezt az orbitális hülyeséget is Mária Terézia hozta be SAJNOS!!

Mi meg most nyögjük ezeket az élősködöket akik folyamatosan szaporodnak mint a patkányok !

2015. jan. 4. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!