Miért gond a magyaroknak hogy több lesz a cigány mint a nem cigány?
Széchenyi István:
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
Ilyet Széchenyi a büdös életben nem írt le. Egy kicsit tájékozódhatnál. (ha nem hiszed, nézz utána az urbanlegends.hu-n a részletekért) egyébként másban valamennyire igazad van, de talán nem így kellett volna a kérdést feltenni.
Valamilyen szinten a mi hibánk.....
- A mi hibánk, hogy még 20 év után is megszavazzuk ugyanazokat a sz*r idiótákat. Még most is! A gyakoris viták a legjobb példák erre!
- A mi hibánk, hogy amikor valaki nmeet mond a cigányokra, akkor a többi magyar nem hogy mellé állna, hanem még a cigánynak fogja pártját a "ronda rasszista" MAGYAR TESTVÉRÉVEL szemben
- A mi hibánk, hogy nem tudunk összefogni ellenük! Miért nem tudunk? Mert a törvény büntet? Ez a kényelmes kispolgárok kifogása! Ha nem lennének köztünk kihúzók és mindenki falazna mindenkinek, a MAGYAR rendőröket is beleértve, akkor nem tudna büntetni a törvény! Lehet tanulmányozni a kuruc kort, pont idevágó
Jogos 11:33. Megkövetlek.
Surányi Miklós mondta. Az idézet meg volt csak az idéző nem.
Igazad volt ezt elk.rtam nem kicsit nagyon.
Ilyen téren a szlovákoktól kellene példát vennünk.
Mert itt bárki akar bármit csinálni, jönnek a "fejesek", hogy "mit szólna ehhez Brüsszel?!".
A szlovákok pár éve elvették C-ktől a sok segílykét, és amikor elkezdtek fosztogatni, akkor kivezényelték a hadsereget. Azóta is kussban vannak az ottani tücskök. A magyarok ellen is szépen bevezették a nyelvtörvényt, és egy kis ejnye-bejnyén kívül az égvilágon semmi sem történt velük.
Szlovákia most is az EU teljes jogú tagja, sőt Euróval fizetnek! A gazdaságuk sokkal erősebb, mint a miénk, mert nem kell egymillió élősködőt eltartaniuk. Szóval, ha nekik lehetett bármilyen negatív következmény nélkül, akkor a magyaroknak miét nem lehet?!
1 millió élősködő hülye vagy?? :D
Nekem is tanulnom+ dolgoznom kell, különben nem tudnék, mit enni. Annyit mondják ezeket a segélyeket, hogy azokra az országban kizárólag a cigányok jogosultak... vettem a fáradságot cigányként mit kaphatok azért, mert cigány vagyok :D Semmit :D A biztonságiőrök, takarítók, építőipari munkások nagy része cigány nem?Meg ahol nincsenek kirakatban.. Akkor milyen 1 millió? :D az egy dolog, hogy b a sznak bejelenteni őket:D (ez nem minden munkáltatóra igaz, én nem általánosítok) minimálbéresek országában csak a cigányoknak van vaj a fején :D
Akik halomra szülik a gyerekeket elhihetitek, hogyha nem lennének segélyek akkor is ugyanígy cselekednének.
""már külföldön is a magyarokra azt hiszik,hogy ha magyar,akkor gipsy""
Na de vajon miért???
Mert a cigányok járnak ki Magyarországról külföldre lopni,csalni és a külföldiek tévesen azt hiszik,hogy a Magyarok cigányok.Mint ahogy azt hiszik a Magyarok a Románokról is tévesen,hogy cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!