Halli A Magyaroknak mi bajuk van velünk Skinheadekel?
Visszakérdezzek?
A skinheadeknek mi bajuk van mondjuk a zsidókkal? Ők is magyarok, nem? Mármint akik itt élnek.
Akikkel én találkoztam, azok pont olyan trógerek voltak, mint a cigányok, csak fehér kiadásban. Agresszívek, csúnyán beszélnek, de rettentő okosnak hiszik magukat, pedig rettentő ostobák.
Persze biztos van olyan, aki nem ilyen, de én ezt tapasztaltam.
De egyébként sem bírom a rasszizmust, szóval lehetnek ők a legédesebb, legkedvesebb emberek a világon, akkor sem fogok rajongani értük.
Nekem nem a skinheadekkel van gondom, hanem azokkal a pojácákkal, akik éjjel az utcán az amerikai história x-es rasszista dalt kántálják és mindenkibe belekötnek, akik szembejönnek. Haveromat belökték a bokorba, másikat meg falhoz vágták minden ok nélkül, csakmert szembetaláltak minket az utcán.
Szerencsére mi sem vagyunk báránykák, embereikre akadtak, csak a meglepetés ereje volt velük... de ez már más téma.
Szerintem az, hogy nem tudtok helyesen írni.
Sem a magyar, sem a skinhead nem nagybetű, ez német, hogy nagybetűvel írjuk a főneveket. Plusz ennyire beképzelt sem lehet.
Egyébként ezt leszámítva az, hogy:
- buták, és maguk sem tudják miért skinek, csak azt, hogy ettől menő, nagy arcoknak érzik magukat,
- olyan emberekbe kötnek bele, esetleg vernek meg, akik erre semmi okot nem adtak (pl. egy zsidó barátnőmet egyszer már majdnem megverték, mert egy 1 centi átmérőjű dávid-csillagot mer hordani a nyakában, vagy mert épp a zsinagógába tartott).
- általában a társadalom szennye választja ezt a létformát, akik egyébiránt képtelenek beilleszkedni/nem is akarnak, mert valami rejtélyes okból kifolyólag felsőbbrendűségi érzetük van.
- mindezen felül bunkók, arrogánsak, agresszívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!