Miért kell ennyire erőszakosnak lenni?
Figyelt kérdés
Szinte rám akarják erőszakolni, hogy legyek depressziós, egy (közeli) hozzátartozóm halála miatt. Nekem úgy kell gyászolnom, ahogy a "falu" megköveteli, holott ott sem élek. Hogy menjek hullát nézni. Már érzéketlen tapló vagyok, mert nem istenítem a hullát, mondják ezt olyan emberek, akik életében kígyót békát üvöltöttek rá. Nem akarom megbántani mások gyászát, de miért nem hagynak nekem nyugtot? Soha nem is terveztem, hogy oszló állapotában kelljen emlékeznem arra, akit életében szerettem!2012. nov. 12. 08:29
11/36 anonim válasza:
Ki halt meg es ki akarja hogy ott legyél?
12/36 A kérdező kommentje:
Részletkérdés, közeli rokon. A házastársa erőszakoskodik.
2012. nov. 12. 09:04
13/36 anonim válasza:
És még azt is elő akarják írni, hogy normálisan öltözz fel a temetésre? Botrány.
14/36 A kérdező kommentje:
Ismerős az a fogalom, hogy hullafóbia? Még a döglött macskátó-egértől is forog velem a világ, nem akarom ezt végigcsinálni
2012. nov. 12. 09:05
15/36 A kérdező kommentje:
Köszi a megértést. Látom értelme volt itt segítséget kérnem
2012. nov. 12. 09:06
16/36 anonim válasza:
Bocsáss meg, de nekem közeli rokonnak a szüleim, a nagyszüleim es a testvéreim számítanak. Ha valamelyik meghalna es a házastársa azt kérné, hogy talpig hupililaba öltözve, zöldre festett hajjal a ravatalozó közepén énekeljem a Csengettyu ariat azt is megtenném, mert szerettem az elhunytat. Szóval állni a koporsó mellett nem egy egetrengeto feladat.
17/36 anonim válasza:
Döglött macskát egy elhunyt hozzátartozó hoz hasonlítani.... Gratulálok.
18/36 A kérdező kommentje:
De nekem az. Félek, egyszerűen csak. Bepánikoltam...
2012. nov. 12. 09:09
19/36 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan másképp érzékeltessem?! Ha jobb hasonlat jut eszedbe, várom...
2012. nov. 12. 09:10
20/36 anonim válasza:
Öhöm. Nem volt jó a megfogalmazásod, de nem ez volt a kérdés, így ezt nem taglalom. Amit tenni tudsz, ha valaki elkezdi feszegetni ezt a témát, fogod lerakod a telefont vagy megmondod, hogy bocsánat, erről nem akarok beszélni és odébbállsz. Ne engedd, hogy befolyásoljanak mások, hogy hogyan gyászolj. Az a te magánügyed, attól, mert nem állsz a koporsó mellé megnézni az elhunytat, belül gyászolhatod. Ez meg nem tartozik senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!