Miért kell ennyire erőszakosnak lenni?
Figyelt kérdés
Szinte rám akarják erőszakolni, hogy legyek depressziós, egy (közeli) hozzátartozóm halála miatt. Nekem úgy kell gyászolnom, ahogy a "falu" megköveteli, holott ott sem élek. Hogy menjek hullát nézni. Már érzéketlen tapló vagyok, mert nem istenítem a hullát, mondják ezt olyan emberek, akik életében kígyót békát üvöltöttek rá. Nem akarom megbántani mások gyászát, de miért nem hagynak nekem nyugtot? Soha nem is terveztem, hogy oszló állapotában kelljen emlékeznem arra, akit életében szerettem!2012. nov. 12. 08:29
1/36 anonim válasza:
A stílusod alapján tényleg elég tapló vagy. A "hullanézés" a temetés szinonimája kíván lenni? Elmész, de nem nézed meg a koporsót, ennyi.
2/36 anonim válasza:
Most azzal van a bajod, hogy temetésre kell menni, vagy azt, hogy rád akarják erőltetni, hogy "hullát nézz"? Őszintén, normális vagy? Senki sem kéri, hogy nézd meg a nyitott koporsót, csak a részvételt "erőltetik" rád, bár akit szerettem, ott akarok lenni a temetésén, és nem mondok saját magamnak ellent.: hagyjanak nyugtot, ne kelljen oszló állapotában emlékeznem arra, akit életében SZERETTEM.
3/36 anonim válasza:
Akit életében szerettél, az sosem nevezed hullának.
4/36 A kérdező kommentje:
Szó szerint értem! Be akarnak állítani a koporsó mellé!
2012. nov. 12. 08:52
5/36 anonim válasza:
Nem érted. Az a test még nem oszlik. Olyan, mintha aludna.
6/36 anonim válasza:
Ha nem akarod megnézni, akkor nem lehet erőltetni, mert szerintem arra gondolsz, hogy azt akarják, hogy a temetés előtt nézd meg a koporsóban, ugye? Nem kell ezt túlaggódni, hagyd rájuk, mikor meg ott leszel a temetés előtt annyit mondasz, hogy inkább nem, nyilván mások előtt nem fognak rángatni, hogy de-de meg kell nézni.
8/36 A kérdező kommentje:
hazudok? tényleg? kétségbe vagyok esve, és nem tudok kihez fordulni... elegem van ebből az egészből
2012. nov. 12. 08:58
9/36 A kérdező kommentje:
korán reggel felhívnak, hogy nekem márpedig milyen ruhát kell felvenni, mert be kell állni a koporsóhoz megnézni, és látni fognak... elegem van belőle, ha nem azért kéne odamennem, hogy támogassam, el se mennék a temetésre
2012. nov. 12. 09:00
10/36 anonim válasza:
Es? Nem férsz el a koporsó mellett? Nem kell belenezned. Mellesleg a hulla az egy ismeretlen halott, nem valaki, akit szerettünk es elveszítettünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!