Pofatlansag lenne vagy jogos keres?
Figyelt kérdés
4 honappal ezelott egy nagyon jo baratnomnek adtam kolcson penzt ( szinte testverek vagyunk igy termeszetesnek gondoltam, hogy segitek) Par nappal ezelott, felhoztam a temat es teljesen meg volt lepodve, ugy tunt o ezt el is felejtette. Tudom, hogy vannak anyagi gondjai de dolgozik es ahelyett, hogy azokat fizetne vagy nekem adna vissza inkabb elmegy vasarolni meg alkoholt vesz a pasijanak meg maganak. Hogy kerjem vissza tole a penzt? Tudom, hogy nem keres sokat meg otthonra is kell penz de igy nekem sose adja vissza.... Plane nem ugy h. elkolti. Koveteljem tole vagy probaljam meg megegyszer megemliteni hatha mond ra valamit?2012. nov. 10. 00:01
21/22 anonim válasza:
Én a helyedben elvettem volna a felét legalább,akkor annak a pénznek!és igen azt mondtam volna,hogy sajnálom tőlük igen,mert így én nem tudok venni az enyémeknek!Meg ha nincs pénze minek vásárolgat és főleg miért ilyen horribilis összegekért!Minthogy megadná!
22/22 anonim válasza:
Ez azért már a pofátlanság köbe...Nincs pénze az adósságát kifizetni, és az orrod előtt vásárolgat drága karácsonyi ajándékokat...Nem is akarja ez a pénzedet visszaadni...Gondolom, papírt nem írtatok, így ezt valószínű, bebuktad. Én akármennyire is nem szép, meg lopás, de ha tudom, hogy sok pénz van nála (mint múltkor a vásárlásnál), kilopnám a pénztárcájából. Tudod, mindenkit a saját eszközeivel kell kezelni, ha a szép szóból nem ért. Aztán rinyáljon! Te meg majd széttárod a karodat, mint aki semmiről se tud...ha másként nem adja, vedd vissza. Addig meg jópofizz vele, mert hogy magától nem fogja a kezedbe adni, ara mérget vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!