Ez most jogos? Komolyan felsőbbrendű?
Nem neked gyenge az idegzeted, hanem neki!
Persze lehet, hogy csak feszült volt és már meg is bánta a dolgot, de én a helyedbe haragudnék rá! Főleg azért, mert a a gyerekek előtt vágta a fejedhez.
Nem felsőbbrendű, csak letett valamit az asztalra, míg téged eltartanak. Míg ő munkával keresi a betevő falatot, addig te a férjed pénzén élsz.
És azért szerintem nagyon sok olyan munka létezik, főleg ha van mögötte anyagi háttér is, ami így nem stresszes, tehát nyugodtan dolgozhatnál is.
De jó neked, hogy megteheted, hogy nem kell dolgoznod. És ez a ti dolgotok, ettől te nem vagy rossz ember, csak ne sértődj meg, ha a szemedbe mondják az igazat.
Amúgy az 54 éves anyukám is egészségileg eléggé lerobbant, plusz rendszeres jár pszichiátriára, mert nagyon rosszak az idegei, ettől függetlenül muszáj dolgoznia, különben nem lenne, mit ennie, mert ő nem teheti meg, hogy más vagyonából luxusban éljen.
Csak vitára vágyik, vannak ilyen emberek. Mindegy hol, mindegy kivel, csak vita legyen. Közöld vele hogy az ebédlőasztalotok nem az a pódium ahol ezt megteheti, sőt, még a lakásotok sem az, vitázzon máshol, valaki mással.
Küld hozzám, én megfelelő súlycsoport leszek neki, majd én leoltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!