Ez most jogos? Komolyan felsőbbrendű?
Nem akart rosszat a privát üzenet irója..????
Mert az: hogy "dögölj meg"...az mi..???
Lehetnek eltérőek a vélemények, de azért ilyet nem kívánunk a másiknak! Legalábbis normális, kulturált emberek....Aki antiszociális, nyalogassa a sebeit, és ne átkozódjon..
Mert nem emberhez méltó az ilyen viselkedés....
Sajnos, ezt le kell irni......???? :((
Szerintem LollyB a kérdező másik regisztrációja. -.-
Kérdezőnek nem ártana egy pszichiáter.
Egyszer én is jártam úgy, hogy felhúztam magam a válaszokon itt egy kérdésemnél. Férjemnek elpampogtam, aki mondta, hogy megért és igazam van, de ne kelljen már azzal blamálnia magát, hogy egy fórumon arc és név nélküli embereknek ő magyarázkodik helyettem.
Vagy oldjam meg egyedül, vagy esetleg ne irogassak ilyen helyre. Igaza volt.
A kérdésről: nekem gyanús, hogy itt egy Münchausen szindrómás ember a kérdező, aki baromira beleélte magát egy szerepbe.
Jómódú emberek között forgok egész nap és nagyon jól tudom, hogy piszkosul óvják az életüket. Nem hencegnek vele, főleg a tényleg gazdagok. Többségük a neten sincs igazán jelen, maximum egy semmitmondó (=kevés infót tartalmazó) FB profillal, de ez is ritka.
Viszont jómódról álmodozó, valójában nagyon is rossz anyagi környezetben élőknél annál gyakrabban tapasztaltam a kompenzálós-hazudós viselkedést. Főleg neten, ahol ugye messziről jött ember azt mond, amit akar.
Az egészben a leggyanúsabb, hogy mindig "véééletlenül" belecsempészik a kommentekbe egy-egy infót az anyagi helyzetükről, ami a válasz szempontjából teljesen irreleváns. Direkt vörös zászlóként lobogtatva a többi, szintén rossz helyzetű ember szeme előtt.
Ha már a való életben nem irigyli senki, itt szerezhet néhány virtuális irigyet és ettől kicsit jobban érzi magát.
Nem ez az első probléma az unoktesóval:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!