Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pofatlansag lenne vagy jogos...

Pofatlansag lenne vagy jogos keres?

Figyelt kérdés
4 honappal ezelott egy nagyon jo baratnomnek adtam kolcson penzt ( szinte testverek vagyunk igy termeszetesnek gondoltam, hogy segitek) Par nappal ezelott, felhoztam a temat es teljesen meg volt lepodve, ugy tunt o ezt el is felejtette. Tudom, hogy vannak anyagi gondjai de dolgozik es ahelyett, hogy azokat fizetne vagy nekem adna vissza inkabb elmegy vasarolni meg alkoholt vesz a pasijanak meg maganak. Hogy kerjem vissza tole a penzt? Tudom, hogy nem keres sokat meg otthonra is kell penz de igy nekem sose adja vissza.... Plane nem ugy h. elkolti. Koveteljem tole vagy probaljam meg megegyszer megemliteni hatha mond ra valamit?
2012. nov. 10. 00:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Hát ennyi erővel akkor az OTP-nek sem kellene visszaadni a kölcsönt,mivel úgy látom az éves több milliárdos nyereségük miatt jól megy nekik,felveti őket a pénz,ergo amit kértem másfél milliót,ajándéknak tekintem,nem kölcsönnek...... Ne haragudj az nem baránő,hanem egy számító imposztor...pénzbehajtás,lapát.Ennyi.
2012. nov. 10. 07:45
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha állítólag barátok vagytok, akkor ezt így mondd meg neki. xy nap a határidő, mert neked is most szükséged van a pénzre, legyen szíves fizesse vissza. Pont. Gondolom nem 1-2 ezerről van szó, amit még "el lehet felejteni".
2012. nov. 10. 08:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem pofátlanság! Az a pofátlanság, amit ő csinál. Ha valamiért nem tudja megadni, akkor szóljon neked és beszéljétek meg. De ha piára költi, az nem éppen jogos indok a részéről, hogy miért nem tud fizetni.
2012. nov. 10. 09:26
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Nehogy Te érezd magad rosszul! A baj ott kezdődik, hogy míg Te őt nagyon jó barátnődnek tartod, addig ő nyilván nem így érez. Magában biztos jót röhög, hogy ilyen könnyen ki tud használni.
2012. nov. 10. 10:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen mondd neki: Figyelj, XY, szükségem van a pénzre egy összegben, mikor tudod megadni?

Kösd az ebet a karóhoz, hogy adja meg 1-2 héten belül.

Volt elég ideje!

Ha hímez-hámoz, és sumákol, akkor buktad a pénzt és a barátnődet is.

2012. nov. 10. 12:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Ma beszeltem vele, erre azzal jott h. nekem milyen konnyu mikor en mindig dolgozok o meg most beteg es nem tudott menni dolgozni se ( heti 2 napot dolgozik). Szo szerint en lettem leorditva, hogy mit kepzelek en magamrol... Meg a pasija is nekem allt -.-" Igen o mar nem baratno, hanem egy ketszinu szemely!

Koszonom a segitseget!!!

2012. nov. 10. 20:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint tenyleg nem 1-2 ezerrol van szo.... Ha igy lenne nem is lenne gond de ez az osszeg megfelel egy havi fizetesnek is...
2012. nov. 10. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Anyám mekkora bunkók!És te mit mondtál nekik? Lehet neked is nekik kellett volna állnod,vagy legalább határozottan követelni a pénzedet!és itt már nem kérni kell tőlük szép szóval,hanem igenis állj oda és ha kell ordítsd le a fejüket!A te pénzed!Minthogy örülnének,hogy adtál!
2012. nov. 11. 00:11
 19/22 A kérdező kommentje:
A mai nap folyaman a szemem lattara koltotte el azt az osszeget amivel tartozik nekem... Mondtam neki, hogy legalabb a felet ideadhatta volna annak, erre azt valaszolta h. sajnalom e a testvereitol a karacsonyi ajandekokat...Akarmit mondok mindig lehurrog h. majd megadja majd megadja es csak kolti tovabb a penzt...
2012. nov. 12. 21:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Egy "barátnővel" kevesebb!

Hagyd a lányt, és sajnos már a pénzt is buktad!

Tanulópénz, és egy rossz tapasztalattal több, sajnos!

2012. nov. 12. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!