Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A haveri társaságban van egy...

A haveri társaságban van egy leszbikus pár és nem tudom elviselni őket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla, de mióta velünk barátkoznak, nem érzem jól magam a barátaimmal. Nem azzal van bajom, hogy melegek, hanem ahogy viselkednek, meg amilyen szöveget lenyomnak. Hogy a házasság mekkora hülyeség, úgyis minden pasit a farka vezérel, a nők meg hogy kiszolgáltatják magukat. Ezek a pasiellenes feminista dumák kikészítenek, pedig nő vagyok. Viszont tartós kapcsolatban élek és rosszul érint, hogy másokra erőltetik a nézeteiket, miközben fel se fogják, hogy más is lehet boldog attól, hogy a hagyományos utat járja.

Kellemetlenül érzem magam a társaságukban és nem kedvelem őket. A meleg férfiakkal nincs gondom, mert akárhánnyal találkoztam, egyikőjük sem szidta a nőket, meg a heterokat, de ők túlzásba viszik. Inkább kihagyom mostanában az összejövős estéket, mert csak felhúzom magam, mindig valami kifogást találok ki. Nem tudom, mit tegyek, emiatt nem akarok konfliktust a többiekkel. Hogy kezelnétek?

2012. nov. 8. 16:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
60%

Komolyan, akik a drasztikus megoldásokat javasolják hány évesek vagytok? Szerintem ilyen hozzáállással nem fognak hosszan túlélni a barátságaitok és mire megidősödtök már nem lesz kihez szólnotok.

A befogadó légkör nagyon fontos, hogy fel tudjátok oldani ezeket a helyzeteket. Valaki írta, hogy nem kiutálni kell senkit. Minden színfolt jó. Az ilyen szakbarbárok is :)

Kérdezőnek: szerintem az a gond, hogy nincs közvetlen kapcsolatod velük. csak a társaság összejövetelein kommunikáltok. ahol lehet kicsit iszogattok is és akkor kevésbé van önkontrollja az embernek. nehezebben veszi észre, hogy most lehet radikálisabban fogalmaz, mint az normálisan tenné.

Én a helyedben erősíteni próbálnám ezeket a szálakt. Beszélnék, chatelnél, emaileznék velük amúgy is. Akkor gyorsan kiderül, hogy a másik is jó fej és könnyebb megtalálni a közös hangot. Legalábbis én ezt érzem, hogy kicsit idegen vagy velük.

2012. nov. 8. 17:15
 32/39 anonim ***** válasza:
64%

Jaj hagyjuk már ezt a szent dumát. Mi a p*csáért kéne nekik nyalizni? Ez ugyanolyan, mint mikor a cigányok balhéznak, de a magyarnak nem szabad provokálnia.

Nyalják egymást, ha jól esik, de kit érdekel, hogy mit gondolnak a többi emberről? Itt nem lényeg, hogy meleg vagy nem meleg, ne legyen már erőszakos, meg irritáló, mert az semmilyen embernek nem áll jól.

2012. nov. 8. 17:18
 33/39 anonim ***** válasza:
62%
#31, a #30-ast én írtam, és 48/F:). És hát bocs, de némi élettapasztalat alapján azt gondolom, hogy ha az előítéletes bunkóktól megszabadulunk a haveri körben, azzal nem kevesebben leszünk, csak szellősebben... és hát persze az is lehet, hogy a bunkó időben ráébred, hogy ez a stílus ott nem menő, és marad, de elkezd normális emberként viselkedni, kommunikálni. Mert hát az ember az egy fejlődőképes lény (elvileg), ergo nem azzal teszel neki rosszat, ha ráébreszted a hibájára, hanem azzal, ha ráhagyod.
2012. nov. 8. 17:39
 34/39 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy páran elmondták, senkivel nem muszáj haverkodni, velük se. Ennyire egyszerű.
2012. nov. 8. 17:48
 35/39 anonim ***** válasza:
54%
Nekem meg a homokos pasik ellenszenvesek. Meg sem kell szólaljanak.
2012. nov. 8. 18:20
 36/39 anonim ***** válasza:

En is az oszinteseget javaslom, de azert tapintatosan.

Persze hozzateszem, hogy en valoszinuleg csendben turnek egy ideig, aztan mikor mar nagyon elegem lenne, elmondanam ugyanazokat a dolgokat (nem normalis dolog, nem tudnak rendesen gyereket nevelni stbstb) csak a leszbikus parokrol. Majd eztan megk

ernem oket, hogy fejezzek be, mert mar baromi uncsi.

Sajnos en ilyen varatlanul robbano tipus vagyok, de a barati korom ismer, es nem akadnak ki ilyen dolgokon.

Egyebkent ha a ''mag''ban van ilyen, tehat a tenyleg szoros barati koromben, akkor elvicceljuk siman, es tanul is belole az illeto, de nem sertodik meg:)

2012. nov. 8. 21:21
 37/39 anonim ***** válasza:

"másokra erőltetik a nézeteiket"

Ilyet nem nagyon lehet.

Én azt hiszem 2 dologgal próbálkoznék. Vagy nem foglalkoznék velük, mert nekik is lehet véleményük, vagy ha nagyon csak ez a téma megy nekik, megmondanám, hogy "ne haragudj, de én ezt nem így látom, kérlek ne próbálj meggyőzni a magad igazáról". És ezt így elmondanám neki minden alkalommal. Előbb utóbb csak leesik nekik.

2012. nov. 8. 21:28
 38/39 anonim ***** válasza:
Próbáld meg letojni őket.Egyszer gondolom másoknak is elegük lesz belőlük.Ami túlzás,az túlzás.
2012. nov. 8. 22:57
 39/39 anonim ***** válasza:
76%

én azt nem értem, hogy miért nem közlöd velük, hogy fejezzék ezt be, mert ameddig ti elfogadjátok a nézeteiket, az életmódjukat stb, addig ne szajkozzák folyton ugyanezt, pláne, hogy ti pont másképp látjátok a dolgot, tessék azt is elfogadni...miért nem mondod meg a véleményed? szerintem nyugodtan közölheted velük a dolgot, persze először ne hurrogd le őket, normális hangnemben is lehet mondani valamit, aztán abból meg lesz ami lesz...kiderül a reakciójuk és dönthetsz majd akkor is ezerféleképpen...ne maradj ki a társaságból ezért...mond el mit gondolsz és kész..aztán meg meglátod...

24L

2012. nov. 9. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!