A haveri társaságban van egy leszbikus pár és nem tudom elviselni őket. Mit tegyek?
Nem tehetek róla, de mióta velünk barátkoznak, nem érzem jól magam a barátaimmal. Nem azzal van bajom, hogy melegek, hanem ahogy viselkednek, meg amilyen szöveget lenyomnak. Hogy a házasság mekkora hülyeség, úgyis minden pasit a farka vezérel, a nők meg hogy kiszolgáltatják magukat. Ezek a pasiellenes feminista dumák kikészítenek, pedig nő vagyok. Viszont tartós kapcsolatban élek és rosszul érint, hogy másokra erőltetik a nézeteiket, miközben fel se fogják, hogy más is lehet boldog attól, hogy a hagyományos utat járja.
Kellemetlenül érzem magam a társaságukban és nem kedvelem őket. A meleg férfiakkal nincs gondom, mert akárhánnyal találkoztam, egyikőjük sem szidta a nőket, meg a heterokat, de ők túlzásba viszik. Inkább kihagyom mostanában az összejövős estéket, mert csak felhúzom magam, mindig valami kifogást találok ki. Nem tudom, mit tegyek, emiatt nem akarok konfliktust a többiekkel. Hogy kezelnétek?
Komolyan, akik a drasztikus megoldásokat javasolják hány évesek vagytok? Szerintem ilyen hozzáállással nem fognak hosszan túlélni a barátságaitok és mire megidősödtök már nem lesz kihez szólnotok.
A befogadó légkör nagyon fontos, hogy fel tudjátok oldani ezeket a helyzeteket. Valaki írta, hogy nem kiutálni kell senkit. Minden színfolt jó. Az ilyen szakbarbárok is :)
Kérdezőnek: szerintem az a gond, hogy nincs közvetlen kapcsolatod velük. csak a társaság összejövetelein kommunikáltok. ahol lehet kicsit iszogattok is és akkor kevésbé van önkontrollja az embernek. nehezebben veszi észre, hogy most lehet radikálisabban fogalmaz, mint az normálisan tenné.
Én a helyedben erősíteni próbálnám ezeket a szálakt. Beszélnék, chatelnél, emaileznék velük amúgy is. Akkor gyorsan kiderül, hogy a másik is jó fej és könnyebb megtalálni a közös hangot. Legalábbis én ezt érzem, hogy kicsit idegen vagy velük.
Jaj hagyjuk már ezt a szent dumát. Mi a p*csáért kéne nekik nyalizni? Ez ugyanolyan, mint mikor a cigányok balhéznak, de a magyarnak nem szabad provokálnia.
Nyalják egymást, ha jól esik, de kit érdekel, hogy mit gondolnak a többi emberről? Itt nem lényeg, hogy meleg vagy nem meleg, ne legyen már erőszakos, meg irritáló, mert az semmilyen embernek nem áll jól.
En is az oszinteseget javaslom, de azert tapintatosan.
Persze hozzateszem, hogy en valoszinuleg csendben turnek egy ideig, aztan mikor mar nagyon elegem lenne, elmondanam ugyanazokat a dolgokat (nem normalis dolog, nem tudnak rendesen gyereket nevelni stbstb) csak a leszbikus parokrol. Majd eztan megk
ernem oket, hogy fejezzek be, mert mar baromi uncsi.
Sajnos en ilyen varatlanul robbano tipus vagyok, de a barati korom ismer, es nem akadnak ki ilyen dolgokon.
Egyebkent ha a ''mag''ban van ilyen, tehat a tenyleg szoros barati koromben, akkor elvicceljuk siman, es tanul is belole az illeto, de nem sertodik meg:)
"másokra erőltetik a nézeteiket"
Ilyet nem nagyon lehet.
Én azt hiszem 2 dologgal próbálkoznék. Vagy nem foglalkoznék velük, mert nekik is lehet véleményük, vagy ha nagyon csak ez a téma megy nekik, megmondanám, hogy "ne haragudj, de én ezt nem így látom, kérlek ne próbálj meggyőzni a magad igazáról". És ezt így elmondanám neki minden alkalommal. Előbb utóbb csak leesik nekik.
én azt nem értem, hogy miért nem közlöd velük, hogy fejezzék ezt be, mert ameddig ti elfogadjátok a nézeteiket, az életmódjukat stb, addig ne szajkozzák folyton ugyanezt, pláne, hogy ti pont másképp látjátok a dolgot, tessék azt is elfogadni...miért nem mondod meg a véleményed? szerintem nyugodtan közölheted velük a dolgot, persze először ne hurrogd le őket, normális hangnemben is lehet mondani valamit, aztán abból meg lesz ami lesz...kiderül a reakciójuk és dönthetsz majd akkor is ezerféleképpen...ne maradj ki a társaságból ezért...mond el mit gondolsz és kész..aztán meg meglátod...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!